Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Roronoa Zoro

Mangatürk ekibinde çevirip editliyoruz işte.Benim önceliğim burası olduğundan ilk burda paylaşıyorum :D
Ha anladım, ben de tamamen buradan çıkıyor sanıyordum :D
Yahu şurada Berserk tartışmasını ateşleyelim, gavurlarla ingilizce tartışmaktan bıktım ulan.

abi griffith bu kadar güçlenmişken hem fiziksel hemde ordusu var adamın gatts tek başına nasıl alıcak bu adamı merak ediyorum yanında belki kuru kafa reyiz olabilir ama 2 kişi çok zor adam gibi power up istiyoruz.

Roronoa Zoro

abi griffith bu kadar güçlenmişken hem fiziksel hemde ordusu var adamın gatts tek başına nasıl alıcak bu adamı merak ediyorum yanında belki kuru kafa reyiz olabilir ama 2 kişi çok zor adam gibi power up istiyoruz.
Seriyi olumlu sonuçlandıracak gibi gelmiyor bana. Gutts'ı öldürür. :(

Hiçbir havari, insan formunda iken Guts'a galip gelemez. 24. cilde kadarki gözlemim bu yönde benim. 2 kere kapıştılar, Zodd bile baş edemedi ve canavar formuna geçti. Belki ekipman avantajıyla Grunbeld denk gider Guts ile ama diğerleri tırt. Bu şekil aurası ve fiziksel gücü varken üstüne behelit kullansa alayını katleder Guts. :D Ama tabi iblislerden iğrenen adamın iblis olması pek mümkün görünmüyor. :D

Hiçbir havari, insan formunda iken Guts'a galip gelemez. 24. cilde kadarki gözlemim bu yönde benim. 2 kere kapıştılar, Zodd bile baş edemedi ve canavar formuna geçti. Belki ekipman avantajıyla Grunbeld denk gider Guts ile ama diğerleri tırt. Bu şekil aurası ve fiziksel gücü varken üstüne behelit kullansa alayını katleder Guts. :D Ama tabi iblislerden iğrenen adamın iblis olması pek mümkün görünmüyor. :D
Zaten iblis olamaz gats. Bir kere feda edilen bir adam behelit ile başkalarını feda ederek iblis olamıyor diye biliyorum ben...

Roronoa Zoro

Zaten iblis olamaz gats. Bir kere feda edilen bir adam behelit ile başkalarını feda ederek iblis olamıyor diye biliyorum ben...
Herkesde böyle bir inanış var ama kaynak yok. Ben de öyle sanıyordum, bakıp bakıştırdım bulamadım.
Sonra Slan'in sözü aklıma geldi "If that boy became one of ours,I would love it!"
Sonra diğer şişko God Hand olan Conrad "But he hasn't been ordained by the laws of fate so he can't be among us" diyor.
Yani sacrifice olmasından dolayı değil, kaderinin çizilmemiş olmasından. Bildiğin üzere God Handler ne kadar tanrısal yapılar olsa da kaderi belirleyemiyor/tamamen tahmin edemiyor. Yani Guts'ın Apostle olma şansı var. Fakat olur mu? Olmaz :D

Bu arada aydın şu berserk tartıştığın siteleri bir versene. Önceki sayfada bahsetmişsin de merak ettim bakınayım bi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık