Çanavar gözüne tırnak soktu.Caska tecavüze maruz kaldığı sıra.Ben de sorayım bir tane
Başrolun sağ gözü çıkardılar mı kendi mi açmıyor maalum günden sonra ben seçemedim
Şu an nereyi okuyorsun ?Öyle ama iskeletin o bebek aylardır oradaydı,belki de yeni tanrının elinin işidir demesi kafamı karıştırdı
O bebek,aslen Gatts'ın olup onu Griipich'mi değiştirdi?
Ya da direkt Gripich'ten mi?
Yanlış hatırlamıyorsam o bebek Griffitin ve Bebelit ile birleşip Griffite dönüşüyor.Beyler Berserk'e başladım,cidden çık güzel manga ama siz değerli berserkseverlere bir sorum var
Şu Caska'nın bebeği olayı ne tam olarak?O bebek nasıl ortaya çıktı
Guts ve Casca'nın çocuğu çıkacak muhtemelen o kız ama anlaşılmayan yerler var. Griffith'in içinde eriyip giden fetüs zaten Guts ile Casca'dan olmaydı, sadece Griffith nedeniyle şeytani güce sahipti. Şimdi o Griffith'in içinde eridi, gitti. O zaman bu kız kim? Belli ki Casca ile Guts'ın çocuğu ama nasıl oluyor? 243. bölümü okudum az önce hala açıklanmamış.Elfhelm buraya giderken bir çocuk çıkıp duruyor hatta bir iki kerede guts kendine getirdi o zırhın için de bu çocugun kim olma ihtimali var?
Casca'ya da benziyo ama elflerle ilgili bişey çıkıcak olabilir. Belki elf kıralıdır şekil degiştirerek yanlarına gelmiş olabilir diycem ama hiç mantılı gelmiyor.Guts ve Casca'nın çocuğu çıkacak muhtemelen o kız ama anlaşılmayan yerler var. Griffith'in içinde eriyip giden fetüs zaten Guts ile Casca'dan olmaydı, sadece Griffith nedeniyle şeytani güce sahipti. Şimdi o Griffith'in içinde eridi, gitti. O zaman bu kız kim? Belli ki Casca ile Guts'ın çocuğu ama nasıl oluyor? 243. bölümü okudum az önce hala açıklanmamış.