Ha öyle mi. Batoto'da tamamını görememiştim sanki. Ondan aklımda yarım kaldı olarak kalmış. Kusanagi'den indiriyorum şimdi teşekkürler.Tamamını yaptık.
Ha öyle mi. Batoto'da tamamını görememiştim sanki. Ondan aklımda yarım kaldı olarak kalmış. Kusanagi'den indiriyorum şimdi teşekkürler.Tamamını yaptık.
39'dan sonrasını yüklememişler.Ha öyle mi. Batoto'da tamamını görememiştim sanki. Ondan aklımda yarım kaldı olarak kalmış. Kusanagi'den indiriyorum şimdi teşekkürler.
Evet. Kusanagi'nin sitesinin kalması iyi olmuş bu yüzden. İndirfim, okumaya başlayayım. Filmi çok iyiydi. Umarım mangası da güzeldir.39'dan sonrasını yüklememişler.
Sonu tatmin etmeyebilir.Evet. Kusanagi'nin sitesinin kalması iyi olmuş bu yüzden. İndirfim, okumaya başlayayım. Filmi çok iyiydi. Umarım mangası da güzeldir.
Filmde de etmemişti zaten.Sonu tatmin etmeyebilir.
Bakmaz olaydım böyle kırılma sahnelerini sanki ben de yaşıyormuşum gibi hissediyorum.:SAklıma American History X filmindeki kaldırım sahnesi geldi.
![]()
Batoto'dan online olarak okuyabilirsiniz.gelince manga yurduna mı yüklenecek başka yerden mi bakacağız
Anladım teşekkür ederim,kolay gelsinBatoto'dan online olarak okuyabilirsiniz.