Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Battle Royale

Çocukları gizlice kaçırmaları ise, fazla bayat bir numara gibi geldi, eskiden bizlere anlatılan, "Sana bakkaldan şeker alayım çocuğum... Hadi benimle gel." diye anlatılan çocuk kaçırma hikayelerinden fırlama bir sahne gibi göründü bana.
Çocukları gizli gizli kaçırmamışlar ki. "Okul gezisi var" diye hepsini bir yere toplamışlar. Sonra da gidip ailelere "Çocuğunuz Program'a katıldı" diyorlar. Tek tek evlerden toplamak yerine, bu daha makul geldi bana. Otobüste bayıltmaları ise, tasmalar henüz takılmadığından hır gür çıkarmamaları içindi muhtemelen.

Çocukları gizli gizli kaçırmamışlar ki. "Okul gezisi var" diye hepsini bir yere toplamışlar. Sonra da gidip aileleri "Çocuğunuz Program'a katıldı" diyorlar. Tek tek evlerden toplamak yerine, bu daha makul geldi bana. Otobüste bayıltmaları ise, tasmalar henüz takılmadığından hır gür çıkarmamaları içindi muhtemelen.
Aklıma direkt o geldiydi benim, burada şeker yerine okul gezisi kullanılmış ve tüm çocuklar, haberi olmadan örümceğin ağına doğru yol almışlar.
Zaten çocukları haberi olmadan programa dahil edenler hükumet olduğu için; izin olayı da malum, laf eden olursa sen misin devletin memuruna saldıran diye anında infaz ediliyor kadınların durumu daha beter tabi, ayrıca insanlar pek itiraz edemez gibi görünüyor.

Aklıma direkt o geldiydi benim, burada şeker yerine okul gezisi kullanılmış ve tüm çocuklar, haberi olmadan örümceğin ağına doğru yol almışlar.
Zaten çocukları haberi olmadan programa dahil edenler hükumet olduğu için; izin olayı da malum, laf eden olursa sen misin devletin memuruna saldıran diye anında infaz ediliyor kadınların durumu daha beter tabi, ayrıca insanlar pek itiraz edemez gibi görünüyor.
Adamların dini imanı yok. Orası kesin. Ayrıca ikinci cildin başlangıcında daha ilk bölümlerde 6-7 kişi ölüyor. Millet birbirine acımıyor hiç. Bir Shuuya malı "birlik-beraberlik" diyor. Noriko'nun yerinde olsam işimi görür, boğazını keserdim.

batotodan nasıl online okuyoruz? bölümün üstüne tıklayına indirme sayfası yazıyor.Online okumaya tıklayınca da ingilizce bir sayfa çıkıyor.biri yardımcı olabilir mi :D

Adamların dini imanı yok. Orası kesin. Ayrıca ikinci cildin başlangıcında daha ilk bölümlerde 6-7 kişi ölüyor. Millet birbirine acımıyor hiç. Bir Shuuya malı "birlik-beraberlik" diyor. Noriko'nun yerinde olsam işimi görür, boğazını keserdim.
En sonunda olacak olan zaten o, bu gidişle. Umarım kazanan Shuya gereksizi olmaz.
Shounen olsa kesin o birliktelik sağlanırdı da, seinen olduğu için öyle bir beklentim yok, sadece Shuya'nın o yolda kimlerle irtibata geçip nasıl bir birliktelik önereceği ve o sırada yaşanacak olayları merak ediyorum.
Bizleri gayet güzel ciltlerin beklediğini de görür gibiyim.

En sonunda olacak olan zaten o, bu gidişle. Umarım kazanan Shuya gereksizi olmaz.
Shounen olsa kesin o birliktelik sağlanırdı da, seinen olduğu için öyle bir beklentim yok, sadece Shuya'nın o yolda kimlerle irtibata geçip nasıl bir birliktelik önereceği ve o sırada yaşanacak olayları merak ediyorum.
Bizleri gayet güzel ciltlerin beklediğini de görür gibiyim.
Başta özellikle gösterilen adamlar sonlara doğru kalır diye düşünüyordum. Shinji, Kazuo, Shuuya vs. ama daha ilk bölümde Yoshitoki'yi öldürdüler. O yüzden ona da güvenemiyorum.

Shu basketbolcuya çok güveniyordu. Ondan büyük serefsizlik bekliyorum. Öğretmenin üstüne oynaması da geri teptikten sonra kesinlikle birleşme fikrine sıcak bakmaz o. Terden sırılsıklam olmuştu sırasına oturunca. Shu'nun da aklından ilk geçirdiği isim oydu. Ondan dili yandıktan sonra güzel bir karakter gelişimi bayağı iyi olurdu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık