Beklenmedik durum mu o zaman rüzgar olabilir ip'le gönderecekti ya rüzgar esmiş bomba başka bir yere falan düşmüştür.Beklenmedik bir durumdan ötürü bu oluyor aslında. Yutaka kadar, Mimura da hatalı davrandı.
Beklenmedik durum mu o zaman rüzgar olabilir ip'le gönderecekti ya rüzgar esmiş bomba başka bir yere falan düşmüştür.Beklenmedik bir durumdan ötürü bu oluyor aslında. Yutaka kadar, Mimura da hatalı davrandı.
Daha orijinal bir şey bekliyorum.Beklenmedik durum mu o zaman rüzgar olabilir ip'le gönderecekti ya rüzgar esmiş bomba başka bir yere falan düşmüştür.
Valla ne olacak ki meteor falan düşecek hali yokDaha orijinal bir şey bekliyorum.![]()
Okuyunca siz bile "Yazık oldu" diyeceksiniz, buna eminim.Orası öyle tabi, belki ucundan bir iki bilgi alabiliriz diye bir yoklayayım dedim.
İşte böyle bir şeyden bahsettim:
119. bölümde bitti seri. Çevirisi 12. ciltte, editlenmiş hali 6. ciltte.Bu seri bitti mi, devam mı ediyor?Devam ediyorsa çevirisi güncelde mi?
Sağol.Bitince başlamayı düşünüyorum.İlk yorumları okuyunca çoğu kişi beğenmişti.Zaten benim de canım sıkılıyordu.Okumak için bir şey bulmuş oldum ben de.119. bölümde bitti seri. Çevirisi 12. ciltte, editlenmiş hali 6. ciltte.
Heyelan olur, sel olur, elektrik kesintisi, su kesintisine bile razıyım.Valla ne olacak ki meteor falan düşecek hali yok![]()
Biz şimdiden demeye başlayalım.Okuyunca siz bile "Yazık oldu" diyeceksiniz, buna eminim.
Şu bebek temalı korku filmlerinden fırlama gibiler.Yutaka malı ve şu ellerini kaldırmış sığır en büyük suçlular.
![]()