Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Battle Royale

Smoker Sana iki sorum var usta Noriko Sugimura'ya okulda yaptıkların için teşekkür ederim diyor. Sugi okulda ne yapmıştı ki?
Kiriyama 46 sayı sayfa 13 -14 te ağacın gövdesine eliyle darbe uygulayıp yaprakları döküyor sanki yeterince karizma değilmiş gibi arkasında yapraklar yere düşerken yerdeki uziyj alıyor. Niye böyle bişey yaptı yapraklar la uzinin düştüğü yerimi tespit etme çabasıydi? Yoksa yeteri kadar psikopat ve karizma olmadığını düşündüğü için öyle bir ortam yaratmaya ihtiyaç duydu :D
Yerden kaldırıp, sırasına oturtuyor.

Kiriyama neden öyle bir şey yaptı, ben de anlamadım. Yapraklar sayesinde, zorlu hedef olacağını düşünmüş olabilir.

Teşekkürler . Birde adamın ne iç sesi ne tepkisi olmadığı için ne ayak hiç anlayamıyoruz . Elini karnına doğru götürüp aşağı doğru kaçamak bir bakış atıyor yalnız kaldığında. Sugimura'nın vurduğu yermi acıdı , o darbeyi yediğinemi şaşırdı anlamadım. Zaten nasıl ayağa kalktığıda ayrı mevzu
İlk darbesini orada aldı. Adam yarışmayı kazanmaya odaklanmış, şakası yok. Bitirecek bu işi.

Bölümü yeni okudum da, Kiriyama gene döktürdü. Bu çocuğun emekleri boşa gidecek ya yanarım yanarım ona yanarım.

Sugimura'nın bulmayı istediği kız kim tam olarak? O kısmı kaçırdım ben sanırım.

Kiriyama'da ne hayvanımsı bir çocuk, silah kullanmaktan çekinmez, yakın dövüş sporlarında da haddi sayılacak kadar iyi. Bir de mermisi bitmiyor, Red Kit bu çocuğu görse kıskanır yani o derece, bizimkilerde 2 tane tabanca bir tane pompalı var ama bir uzi cephanesi kadar yok. Burası bana aşırı saçma geldi nedense.

Son olarak o yararlardan sonra Shuya nasıl hayatta kalacak orası da ayrı bir merak konusu, son durum da etraflarını kızlar çetesi çevirdi zaten. Bakalım oyunculardan mı yoksa yaşama sevdalılarından mı. Büyük ihtimal birlik olacaklar ama umarım olmazlar, Shu geberir, ondan sonra da sıra Noriko'ya gelir.

Sonu konusunda şimdilik bir fikrim yok ama daha öncede dediğim gibi, bu oyundan kurtulsalar da ülke çapında aranan suçlular olacaklar. Bu sisteme karşı 3. bir güç devreye girmezse işleri çok zor.

Sugimura'nın bulmayı istediği kız kim tam olarak? O kısmı kaçırdım ben sanırım.

Kiriyama'da ne hayvanımsı bir çocuk, silah kullanmaktan çekinmez, yakın dövüş sporlarında da haddi sayılacak kadar iyi. Bir de mermisi bitmiyor, Red Kit bu çocuğu görse kıskanır yani o derece, bizimkilerde 2 tane tabanca bir tane pompalı var ama bir uzi cephanesi kadar yok. Burası bana aşırı saçma geldi nedense.
Kayoko isimli bir hatun. Hiç görmedik daha önce. ZAten 80. bölüme kadar da hiç görünmüyor.

Cephane konusundan Kawada da bahsediyor. Silahların yedek şarjörleri de var. Uzi seri ateş ettiği için, içine fazla cephane konmuş olabilir. Şu ana kadar gördüklerime göre, birbirinin aynısı olan silah yok. Hepsi farklı.

Kayoko isimli bir hatun. Hiç görmedik daha önce. ZAten 80. bölüme kadar da hiç görünmüyor.

Cephane konusundan Kawada da bahsediyor. Silahların yedek şarjörleri de var. Uzi seri ateş ettiği için, içine fazla cephane konmuş olabilir. Şu ana kadar gördüklerime göre, birbirinin aynısı olan silah yok. Hepsi farklı.
Anladım. Bakalım nasıl bir kızmış, nesi bu kadar özelmiş.

Silahlar farklı ancak uzi dediğimiz silahın şarjörü tak boşalt gibi öyle bir silah için büyük miktarda cephaneye ihtiyaç duyması lazım ki Kiriyama kullanma konusunda da hiç israflı davranmıyor gibi görünüyor. Ne kadar cephane verildiğini bilsek gene bir nebze de olsa bir şeyler söyleyebilirdik de bu şekilde biraz sıkıntı oluyor haliyle.

Anladım. Bakalım nasıl bir kızmış, nesi bu kadar özelmiş.

Silahlar farklı ancak uzi dediğimiz silahın şarjörü tak boşalt gibi öyle bir silah için büyük miktarda cephaneye ihtiyaç duyması lazım ki Kiriyama kullanma konusunda da hiç israflı davranmıyor gibi görünüyor. Ne kadar cephane verildiğini bilsek gene bir nebze de olsa bir şeyler söyleyebilirdik de bu şekilde biraz sıkıntı oluyor haliyle.
En az 10 kere şarjör değiştirirken gördüm. Yani cephanesi var.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık