Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Battle Royale

Kiriyama ağaca vurmadan önce karnını tuttu. Sugi'nin tekniğini uyguladığı yeri. Sonra aynını ağaca yaptı işte. Sugi'nin avuç içi tekniğini ögrendi adam tek görüşte. Zaten okulda çetesindeki çocuğun parmaklarını kıran elemanları da az önce okuduğu kitaptaki şeyleri uygulayarak dövmüştü. Gözlem, refleks, zeka, soğukkanlılık vs vs. Tam dahi çıktı.

Birkaç hafta önce dayanamayıp okudum bütün ciltleri.Bazı bölümlerdeki tepkilerinizi merakla bekliyorum.:D

Türkçesini okuyacağım yinede.Bazı yerlerde ingilizcem pek yetmedi.:(

Bu adamlar yarışmayı bir şekilde bertaraf etmeyi başardılar diyelim. Kaçmayı başarsalar bile ne dönecek aileleri ne de vatanları olacak. Şu an yarıştıkları yerde de duramayacakları için ne yapacaklar merak konusu. Acaba bu yarışmayı düzenleyenlere karşı ne tür bir intikam alacaklar orası da ayrı bir muamma. Ama umarım hepsini iyi bir işkenceyle öldürürler :D

Bu adamlar yarışmayı bir şekilde bertaraf etmeyi başardılar diyelim. Kaçmayı başarsalar bile ne dönecek aileleri ne de vatanları olacak. Şu an yarıştıkları yerde de duramayacakları için ne yapacaklar merak konusu. Acaba bu yarışmayı düzenleyenlere karşı ne tür bir intikam alacaklar orası da ayrı bir muamma. Ama umarım hepsini iyi bir işkenceyle öldürürler :D
Mimura'nın yöntemi çok iyiydi ve cidden herkesi kurtarabilirdi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık