Keşke salsalardı küçük Koç'u bakalım ne yapabilecektiOğlunun olaya karışması peki.
Olay yanlış da. Basketbolcular darbe almış mı? Bir yerlerine yaralayıcı madde gelmiş mi l? Korner bayrağını, kesici aleti alıp gelenler var mı? Soyunma odasına giderken koridorda darp etmeler devam etmiş mi? Merak ettimEe hani kimse spor teröründen bahsetmemiş.
Arbede olmuş. Taraftarın elinde bıçak var diyorlar (!) Ali Koç’un oğlu parkede ve başka bir taraftar kafa kesme hareketiyle tribünde terör estiriyor. Sahaya fırlatılan madde de var. Monaco oyuncularının da olayın üstüne gtmemesi ayrı bir mevzu.Olay yanlış da. Basketbolcular darbe almış mı? Bir yerlerine yaralayıcı madde gelmiş mi l? Korner bayrağını, kesici aleti alıp gelenler var mı? Soyunma odasına giderken koridorda darp etmeler devam etmiş mi? Merak ettim
Arbede olmuş. Taraftarın elinde bıçak var diyorlar (!) Ali Koç’un oğlu parkede ve başka bir taraftar kafa kesme hareketiyle tribünde terör estiriyor. Sahaya fırlatılan madde de var. Monaco oyuncularının da olayın üstüne gtmemesi ayrı bir mevzu.
Ulan 61'siz sayemizde Avrupa basketbolu izliyorsun bari hikâye anlatma...Arbede olmuş. Taraftarın elinde bıçak var diyorlar (!) Ali Koç’un oğlu parkede ve başka bir taraftar kafa kesme hareketiyle tribünde terör estiriyor. Sahaya fırlatılan madde de var. Monaco oyuncularının da olayın üstüne gtmemesi ayrı bir mevzu.
İzlemedim ki rezaleti duydum o görüntülere baktım sadece.Ulan 61'siz sayemizde Avrupa basketbolu izliyorsun bari hikâye anlatma...
İyi ki basketbolda yoksunuz, yoksa hiç çekilecek çile değilsiniz.
Bana da öyle gelmişti
Yav harbi abartma reis ya taraftar bir yerde slogan atsa bakın bakın Trabzondaki ile aynısı oldu diyeceksin kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Bana da öyle gelmişti diyorsun bir de yapma reis ya adamlara çatır çutur darp etti taraftarınız bunun neresi abartı? Mahalle maçı değil ki bu normal gelsin sana. Oosterwoldenin yaptığı abartıldı mı? Hayır ceza alması gerekiyordu sizin daha ağır ceza almanızın gerektiği gibi.İzlemedim ki rezaleti duydum o görüntülere baktım sadece.
Bana da öyle gelmişti