İzleme zaten boşver anlamadığın şeylere bulaşma, sonra hikâyelerini sürekli görürüz falan...İzlemedim ki rezaleti duydum o görüntülere baktım sadece.
Bana da öyle gelmişti
İzleme zaten boşver anlamadığın şeylere bulaşma, sonra hikâyelerini sürekli görürüz falan...İzlemedim ki rezaleti duydum o görüntülere baktım sadece.
Bana da öyle gelmişti
Sen kumda falan oynarken ben muhtemelen basketbol oynuyordum. Sen rakip sevmezsin, yarış sevmezsin bilirim o yüzden hikaye okumam sana çünkü o konuda kapışılmaz senle.İzleme zaten boşver anlamadığın şeylere bulaşma, sonra hikâyelerini sürekli görürüz falan...
Basketbolcu mu oldun şimdi de bir bu eksikti...Sen kumda falan oynarken ben muhtemelen basketbol oynuyordum. Sen rakip sevmezsin, yarış sevmezsin bilirim o yüzden hikaye okumam sana çünkü o konuda kapışılmaz senle.
Oyuncular tahrik etti dedikleri de şey; maç boyu küfür eden, kafa kesme hareketi yaparak tehdit eden, sahaya yabancı madde atan taraftara maç sonu oyuncunun bakıp sevinç yaşaması. Oyuncular da insan o kadar hakaretten sonra maçı kazanınca dönüp cevap vermiş olabilirler. Bu taraftarın sahaya girip oyuncunun üstüne yürümesini haklı çıkartmaz. Sinirlerine hakim olamıyorsa saha kenarından bilet almayacaklar, oturup evinde izlesinler.rakip oyuncular tahrik etmiş olsa da fb taraftarlarının yaptıkları yanlıştır ve ortada bir suç varsa eğer hukuki süreç işlemelidir ama olur böyle şeyler, kimsenin kimseden pek bir farkı yok ve her taraftar grubunda var böyle insanlar. yaşanan münferit bir olay yüzünden bir camiaya terörö demek de medeniyet dersi vermek de doğru değil. her takımın maçında yaşanabilir böyle şeyler.
Avrupa basketbolunu takip etmem ama tebrikler Ergin hocam, takım güçlü mü bilmiyorum ama inşallah kupayı alır.Panathinaikos final four'a çıktı. Darısı Fenerbahçe ve Barcelona'nın başına
Şampiyonluğun en büyük adayı bence. Yarı finalde Fenerbahçe'yi geçebilirse finalde yüksek ihtimal Real Madrid ile karşılaşacak. Daha önce Real'in elinden kupayı aldı yine alırAvrupa basketbolunu takip etmem ama tebrikler Ergin hocam, takım güçlü mü bilmiyorum ama inşallah kupayı alır.