Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Baraque Works, Enies Lobby'de

@Lovecook Sanji Kibir işin bi parçası haklısın :)
Sadece kibirle bitmiyor ama... Lucci düşündüğüm(bize gösterdiği) kadar mantıklı bi adam olsaydı eline aldığı küçük bi bıçakla Luffy'le yapboz oynayabilirdi.(Yada bana öyle geliyor, böyle bi eksiyi lehine çeviremeyenin Croc-Su olayını çözmesi, hadi çözdü diyelim, ağırlığı o tarafa kaydırması biraz fazla kurguculuk oluyor)
Saf Lastik olan ve kendini bi şekile koyup o lastik halini gerginleştiren birine karşı tekme tokat ağırlıklı dalan bi Lucci vardı.
Fiziksel gücüyle Lastik adamı Ölü duruma getiren dahi.(Bence gerizekalı)
Croc'da epey Ego ve kibir sahibi ama Lucci ile kıyasla çok daha tehlikeli özellikleri olan biri.
Kısaca bence bu iki Ego çarpışırsa iki tarafta bi fırsat yakalar o fırsat Anında Croc daha fazla hasar verir ve o üstünlükle bitirir olayı.

Aynı şey Croco içinde geçerli. Croco'da Lucci'yi hafife almaz ve element halinde saldırır ne su işler ne haki. tutar kolunu sıkar suyunu bırakır.
Lucciyi yakalarsa belki birseyler yapabilir ama soru farki var ortada. Lucci belki bir kolundan olur ama dovusu kazanir. Crocodile yakalayamaz lucciyi.

@Lovecook Sanji Kibir işin bi parçası haklısın :)
Sadece kibirle bitmiyor ama... Lucci düşündüğüm(bize gösterdiği) kadar mantıklı bi adam olsaydı eline aldığı küçük bi bıçakla Luffy'le yapboz oynayabilirdi.(Yada bana öyle geliyor, böyle bi eksiyi lehine çeviremeyenin Croc-Su olayını çözmesi, hadi çözdü diyelim, ağırlığı o tarafa kaydırması biraz fazla kurguculuk oluyor)
Saf Lastik olan ve kendini bi şekile koyup o lastik halini gerginleştiren birine karşı tekme tokat ağırlıklı dalan bi Lucci vardı.
Fiziksel gücüyle Lastik adamı Ölü duruma getiren dahi.(Bence gerizekalı)
Croc'da epey Ego ve kibir sahibi ama Lucci ile kıyasla çok daha tehlikeli özellikleri olan biri.
Kısaca bence bu iki Ego çarpışırsa iki tarafta bi fırsat yakalar o fırsat Anında Croc daha fazla hasar verir ve o üstünlükle bitirir olayı.
Nedendir bilmiyorum ama Luffy sanki kesici saldırılara normal insanlardan daha hassas ve zayıfmış gibi bir inanış var.Benim bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok eğer böyle bir şey geçtiyse ,buna dair bir kanıt varsa öğrenmek isterim.Bundan öte, kesici/delici saldırılardan bahsediyorsak Lucci nin shigan ve rankyaku su var ve hatırladığım kadarıyla Luffy ile olan dövüşünde birçok kere kullandı bu saldırıları.Eline bir bıçak ya da kılıç almasına gerek yoktu yani .
Lucci nin sıvı-kum olayını fark edeceğini varsaymak biraz kurmak oluyor haklısın ama bunu fark etmek için dahi olmaya da gerek yok işin açığı ve bu kadar varsayımda bulunamayacaksak zaten tartışmayalım,bahse konu vs zaten bizim hayalimizin ürünü, elde somut bir şey yok ki.
Luffy croco yu yendiğinde henüz g2,g3 ortada yoktu ve 300 lü bölümlerdeki dayanıklılığı da yoktu buna rağmen croco ya vurabildiği an dövüş bitti.Durum buyken, Luffy nin g2-g3 saldırılarına bu kadar uzun süre dayanan ve yine aynı Luffy yi eşek sudan gelinceye kadar döven Lucci , bence crocoya yenilmez.Yine kesin demiyorum ama benim param Lucci ye

Basit bi mantık aslında Kum ve Su gibi :) Lastik ve kesilmek,Yıldırım ve Lastik...
Lastik ezici darbelere karşı dayanıklı ama kesici aletlere karşı dayanıksızdır Dünya'da bu böyle.
Yani Kum adam Su'ya karşı dayanıksızsa Lastik adam'da kesilmeye karşı dayanıksız olmalı.
Tabi şimdi uzun uzadıya yazmanın manası yok.
Lucci yenemez asla ve asla demiyorum.
Bu iki kibirli kendini beyenmiş karekter karşılaşırlarsa iki tarafında birer şans yakalayabileceklerini ve bu durumda Croc'un yapacağı saldırı'nın Lucci'ye daha fazla zarar vereceğini(Vücüt suyunu çekmesi gibi) düşünerek bende paramı Croc'a yatırıyorum.(Evi arabayıda satıp :D )

Basit bi mantık aslında Kum ve Su gibi :) Lastik ve kesilmek,Yıldırım ve Lastik...
Lastik ezici darbelere karşı dayanıklı ama kesici aletlere karşı dayanıksızdır Dünya'da bu böyle.
Yani Kum adam Su'ya karşı dayanıksızsa Lastik adam'da kesilmeye karşı dayanıksız olmalı.
Tabi şimdi uzun uzadıya yazmanın manası yok.
Lucci yenemez asla ve asla demiyorum.
Bu iki kibirli kendini beyenmiş karekter karşılaşırlarsa iki tarafından birer şans yakalayabileceklerini ve bu durumda Croc'un yapacağı saldırı'nın Lucci'ye daha fazla zarar vereceğini düşünerek bende paramı Croc'a yatırıyorum.(Evi araba'yıda satıp :D )
Redterror oraya girersek var ya:D
İnsan derisi ile lastiğin bir kılıca dayanma kapasiteleri arasında ne kadar fark var acaba:DDeri yahu bu ,kılıcın rüzgarı değse kesilecek bir şey.Neyse dediğim gibi benim param Lucci ye ve seride Luffy kesici delici saldırılara karşı zayıf dendiyse biri bilgilendirirse makbule geçer,seriyi okuyalı/izleyeli uzun zaman oldu hatırlamıyor olabilirim:)

Redterror oraya girersek var ya:D
İnsan derisi ile lastiğin bir kılıca dayanma kapasiteleri arasında ne kadar fark var acaba:DDeri yahu bu ,kılıcın rüzgarı değse kesilecek bir şey.Neyse dediğim gibi benim param Lucci ye ve seride Luffy kesici delici saldırılara karşı zayıf dendiyse biri bilgilendirirse makbule geçer,seriyi okuyalı/izleyeli uzun zaman oldu hatırlamıyor olabilirim:)
Orda zayıflıktan kasıt luffy i fiziksel darbe ile yaralamak 10 istiyorsa kesici/delici darbe ile yaralamak 1 istiyor. Benim düşüncem böyle.

Orda zayıflıktan kasıt luffy i fiziksel darbe ile yaralamak 10 istiyorsa kesici/delici darbe ile yaralamak 1 istiyor. Benim düşüncem böyle.
Yalnız benim bahsettiğim bu değil.Arada sanki Luffy kesici saldırılara normal insanlardan daha zayıfmış gibi yorumlar görüyorum,bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok, benim bahsettiğim bu.Ha eğer kastedilen senin söylediğinse bu sefer de "zayıf" kelimesi yanlış kullanılmış oluyor.Konu da dağıldı ya neyse

Yalnız benim bahsettiğim bu değil.Arada sanki Luffy kesici saldırılara normal insanlardan daha zayıfmış gibi yorumlar görüyorum,bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok, benim bahsettiğim bu.Ha eğer kastedilen senin söylediğinse bu sefer de "zayıf" kelimesi yanlış kullanılmış oluyor.Konu da dağıldı ya neyse
İnsanlardan zayıf kısmında sana katılıyorum. Ama Luffy kendi bedenine göre kesici saldırılara karşı "zayıf". Yani ben yanlış kullanım göremiyorum kendimce

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık