Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bambina vs. Superman

Kim Kazanır?

  • Bambina

    Kullanılan: 20 43.5%
  • Superman

    Kullanılan: 26 56.5%

  • Kullanılan toplam oy
    46
Superman ışıktan 500 milyar kat falan hızlı.Gözlemlenebilir evrenin sonundan dünyaya 2 ay içinde gelmeyi başarmış birisi.Karadeliklerden biri bunu evrenin sonuna yolluyordu (yoksa solucan deliği miydi?) ordan 2 ay içinde gelmişti yanılmıyorsam.Kuvvet açısındanda Bambinayı küçümsememek lazım adam 600 bilmem kaç kat büyük gezegende kıta parçalıyor ve 100 kat yerçekiminde ışık hızına yakın hareket ediyor.Genede Superman'in hızı ve dayanıklılığı karşısında pek bir işe yaramaz.
O konuda en iyisini Alan Moore yapmış. Dr. Manhattan'ı yaratmış, olaya nokta koymuş. One-Above-All ya da The Presence gibi ne olduğu belli olmayan kozmik varlıklar hariç, en güçlüsü.
 
Konuyu hortlatacağım kusura bakmayın ama.


Bambina belki de 8 kralın en zayıfı (KArga ile beraber) ve 8 Kralın hiç biri Superman dengi değil.

Bir tek 2. rauntta yenebilme ihtimali var bambina'nın.

O konuda en iyisini Alan Moore yapmış. Dr. Manhattan'ı yaratmış, olaya nokta koymuş. One-Above-All ya da The Presence gibi ne olduğu belli olmayan kozmik varlıklar hariç, en güçlüsü.
Öyle bir şey yok.Aksine Alan Moore'un versiyonu olan Dr.Manhattan epey zayıf. Daha yeni Doctor Manhattan ana evrene getirildi de epey sağlam güçler verildi. Yoksa adam Rusların nükleer saldırısını engellemekten acizdi Watchmen'de. Nedense herkes de Manhattan çok güçlü algısı var ama değil.


Dünyayı presslemek falan hikaye.
Dünyayı bench press yaptığı yerde Superman daha 1-2 yıldır Superman. Potansiyelinin çok altında ve yerin altında 5 gün boyunca güneşten mahrum bir şekilde ara vermeksizin beş gün boyunca bench pres yapıyor. Yani Dünyanın ağırlığını güneşten enerji alalı günler geçmesine rağmen düzinelerce kez defalarca kaldırıp, indiriyor adam. Bİlmem anlatabildim mi ? Hikaye değil yani. Kaldı ki bu adamın en büyük feat'i falan da değil.

Bambina dağ sektirmiş suda da bilmem ne. Superman, Martian Manhunter ile birlikte Brainac'ın Jupiter'den daha büyük ana gemisini dünya yörüngesinden itti.Ve burada Superman güçten düşmüştü.


O devasalıkta bir nesneyi dünyaynın yörüngesinden koparmak için 1/4 gezegensel enerji gerek, üstüne üstlük o yaratığın çekim kuvvetine karşı koyuyor üstüne üstlük gemi, sabit bir uzay cismi değil kendi hareketi var onun hareketini de sıfıra indirgeyip, kendi itme hareketini dikte etmesi lazım.

Bilmem gereken güç anlaşılıyor mu ? Feat'in yarısını MM'e versen dahi, zayıflamış Superman zaten Bambina'nın dağ ile yaptığından çok öte şeyleri yapmaya muktedir birisi. New 52 öncesi Superman zaten Bambina'yı kelimenin tam manasıyla maymun eder.

Adam 2 ay gibi bir sürede gene güneş tarafından şarj olmamasına rağmen Evrenin görünebilir sınırından, evrenin merkezine uçuyor. Bunu yapmadan önce de Brainiac'ı içine attığı bir kara delik tanklıyor. Adam kara delik tankladıktan sonra güneşten 60 gün uzak olduğu halde ışıktan milyarlarca kat hızlı bir şekilde Dünya'ya geliyor.






Nitekim, Yok Bambina dağ sektirdi, yok 500 km yukarıda uyudu. Yok yumruk tekniği kıta parçaladı. Bunlar öyle çok abartılacak şeyler değil. Bambina en üst seviyede gezegensel+ bir karakterse Yeni 52 Superman Güneş Sistemi ya da Yıldız+ seviye bir karakter.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık