Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bambina vs. Superman

Kim Kazanır?

  • Bambina

    Kullanılan: 20 43.5%
  • Superman

    Kullanılan: 26 56.5%

  • Kullanılan toplam oy
    46
Gezegeni patlatmayı yasakladım çünkü Bambina uzay boşluğunda dövüşmekte zorlanır.Bambina gibi bir karakterin gezegen patlamasından etkileneceğini sanmıyorum ama aynısı Supes içinde geçerli.Bambina'nın nefes alma problemi olacağını sanmıyorum az bir oksijenle saatlerce rahat dayanır.

Supes'in en iyi fiziksel güç gösterilerinden biri dünyayı bench press basmak.Bambina'nın yaptığı şeyler ise (dağ fırlatmak,gezegenin yüzeyini çatlatmak) vs. oldukça etkileyici çünkü bulunduğu gezegen bizim dünyaya kıyasla aşırı boyut,kütle ve yerçekimine sahip.

Hız olarakta ikiside ışıktan hızlı (Bambina ışık hızına yakın bir mızraktan kolayca kaçtı sonra daha da güçlü olduğu ortaya çıktı + yerçekiminide unutmamak lazım rahat ışık hızı yani,Supes ise Dünya'dan Pluto'ya kısa bir süre içerisinde uçabilmişti) genede dövüş hızı ve yolculuk hızı farklı şeyler.Ama ikisininde reaksiyon hızı mikrosaniyelerde olmalı zaten dövüş hızını belirleyen şeylerden biride budur.

Toriko karakterleri soğuk ve sıcağa dayanıklılıkları OP olduğu için Supes'in soğuk nefesi ve lazerleri pek işe yaramaz.
 
Son düzenleme:
Sup uzay boşluğunda niye hunharca can versin? Ayrıca Bambina uzayda yaşayamaz.


Çakma Bambina'yı niye bilsin, orijinalini biliyor işte.
Bambina uzay boşluğunda uyuyor yahu neyden bahsediyorsun ? Yerden 500 km yukarda uyuyor adam + 100 G dağında oksijen yok kim bilir kaç yydır orada Bambina. :)

@Raizel

Bambinanın gösterisi Supu her türlü katlar. Toriko dünyası bizimkinden 659 kat büyük. Bu dünyada Bambina can sıkıntısından 1.500 metrelik dağı 220.000 km ileriye ses hızında gönderiyor. Bu mesafe dünyanın çevresini ekvatordan 5 kere turlamaya yetecek kadar. Dünyayı presslemek falan hikaye. Ki bunu yapan üstündeki gömleği çıkarmamış hali. Tam gücüne ulaştığı zaman bambaşka bir hal alıyor. Ki Bambinanın güçlenmesinin bir sınırı yok.Bizimkiler dansta ona ayak uydurdukça güçlendi adam. Sup onu daha da heyecanlandirirsa Bambina daha da güçlenecektir.
 
Toriko'nun 50 bölüm kadar animesine bakmıştım. Tery'yi sevmiştim. Evren olarak en güçlü evrenlerden birisi herhalde.
@Reiper yazdıklarıyla beni ikna etti, güç olarak. Oyum Banbina'ya gidiyor.
 

kör topal

beyler torikonun animesinin bittiği yerdne mangaya devam edicem kaçıncı bölüm oluyor?
 
Superman ışıktan 500 milyar kat falan hızlı.Gözlemlenebilir evrenin sonundan dünyaya 2 ay içinde gelmeyi başarmış birisi.Karadeliklerden biri bunu evrenin sonuna yolluyordu (yoksa solucan deliği miydi?) ordan 2 ay içinde gelmişti yanılmıyorsam.Kuvvet açısındanda Bambinayı küçümsememek lazım adam 600 bilmem kaç kat büyük gezegende kıta parçalıyor ve 100 kat yerçekiminde ışık hızına yakın hareket ediyor.Genede Superman'in hızı ve dayanıklılığı karşısında pek bir işe yaramaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık