Oyun 100+gb. Yüklerken internetim acı çekiyor salkjlaksdDaha yeniyiz ama şu açık
Oyun 100+gb. Yüklerken internetim acı çekiyor salkjlaksdDaha yeniyiz ama şu açık
Ben dün 11 buçukta başlattım 5 gibi bitmiş. 1,2 saat şöyle ucundan göz attım harika bir oyun içine girdim baya da dedim devam edersem bizimkilere ayıp olacak birlikte girişicez bu dünyaya istemeye istemeye kapattım shshshOyun 100+gb. Yüklerken internetim acı çekiyor salkjlaksd
Takıldığınız yerde sorun oyunun ansiklopedisi gibiyim. Dark urge u ilk runda seçmeyin birde.Oyun 100+gb. Yüklerken internetim acı çekiyor salkjlaksd
Baldur's Gate 1 oynarken hissettiklerimi yakın arkadaşlarıma böyle anlatırdım. Onlar ise alay eder Counter 1.5 atarlardı.. Hey gidi hey...Daha yeniyiz ama şu açık
Senin yorumunu bekliyordum Datte, ilk izlenimlerin nasıl, alınca pişman olur muyum? Türü hiç oynamadım varsay.Yaklaşık 4 saat oynayıp bıraktım. Fazla zaman istiyor konsantre şekilde boş vakitte oynamak lazım.
Türünden combatı yüzünden tiksinirim. Ben bile pişman olmadım. Olunmaz yani aşırı emek var oyunda, hikayesi rpg öğeleri karakterleri ve dünyası elbet ilgini çeker. Grafikler ve ambiyans da güzel.Senin yorumunu bekliyordum Datte, ilk izlenimlerin nasıl, alınca pişman olur muyum? Türü hiç oynamadım varsay.
Sıra tabanlıdan ve zar atmaktan nefret ederim beni bile soğutmaya yetmedi. Build yapmaktan zevk alıyorum hatta.Türünden combatı yüzünden tiksinirim. Ben bile pişman olmadım. Olunmaz yani aşırı emek var oyunda, hikayesi rpg öğeleri karakterleri ve dünyası elbet ilgini çeker. Grafikler ve ambiyans da güzel.