Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)

3050 Tİ Ekran kartı, 8gb ram ve Ryzen5 6660 işlemcim olmasına rağmen orta ayarda bile kasıyor olması çok sinirimi bozdu. Sırf bu oyun için bir laptop alıp üstüne kasması aşırı sinir etti. Bir şeyleri mi yanlış yaptım acaba...

3050 Tİ Ekran kartı, 8gb ram ve Ryzen5 6660 işlemcim olmasına rağmen orta ayarda bile kasıyor olması çok sinirimi bozdu. Sırf bu oyun için bir laptop alıp üstüne kasması aşırı sinir etti. Bir şeyleri mi yanlış yaptım acaba...
x50 serisi genel olarak güzel değil zaten o daha çok lol gibi oyunlar için, AAA oyunu oynayacaksan en az x60 şart mesela 1060,2060,3060,4060 gibi.
Edit: DLSS ayarlarını kontrol et.

x50 serisi genel olarak güzel değil zaten o daha çok lol gibi oyunlar için, AAA oyunu oynayacaksan en az x60 şart mesela 1060,2060,3060,4060 gibi.
Edit: DLSS ayarlarını kontrol et.
Neden böyle ? Performans denemelerine baktım. Gayet iyi performanslar görüyordum. Ayrıyeten DLSS ayarlarını denge yaptım. Başka bir şeyi var mıdır ?

bende buıld öneriyim.
6 sorcerer/6 paladin
8 Frenzy/4 asass
8 Gloomstalker/4 asass (özellikle astarion için)

bunları kesin bi deneyin çok güçlüler.
Ben 8 gloomstalker/4 assassin build'ini biraz farklı öneririm şahsen. Gloom'u 5'e indirip fighter ekleyebilirsin.

Sebep: fighter'da "action surge" var. Assassin ve gloomstalker ilk round'da çok iyiler. O ilk round'da action surge basarak bi aksiyon daha kazanıp 2 kere daha vurabilirsiniz. Short rest istiyor ama günde 3 kere short rest yapılıyor zaten kampta bard varsa.

Ayrıyeten battlemaster'ın özel hareketleri var. Vurma ihtimali arttıranı kullanabilirsin. Onun sayesinde hep sharpshooter açık saldırabilirsin. Action veya bonus action da harcamıyor kendi kaynaği var.

3050 var bendede 16gb ram i5 ultrada sıkıntısız oynadım. A3 de kasmişti. Oda herkezde kasıyormuş galiba.

Bu arada eğer Windows kullanıyorsan sağ alttaki pil ikonuna tıklayıp "En iyi performans" modunu açabilirsin, bilgisayarın MSI,Monster gibi bir marka ise Control Center benzeri programlarla yine Performans moduna alabilirsin. Bu sayede işlemci hızın artacaktır ama batarya ömrün kısalacaktır ve uzun/kısa vadede (uzun veya kısa olması farketmeksizin) Performans Modu kullanmak bilgisayarı yıpratabilir (Overclock yöntemi gibi düşünebilirsin) ve yanlış bilmiyorsam OC işlemini uzun vadede yaparsan işlemcinide yakabilirsin. "GeForce Experience" indirip Ekran Kartı Driver (Yazılım) Güncellemelerini yapabilirsin bu sayede FPS değerinde artış sağlanır ve programı indirmen sayesinde optimizasyon otomatik yapılır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık