Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)

Ben bossu öldürdüm bile ama haldun ağlıyor ben burda kalacak burası hala lanetli diye.Laneti kaldirmadim hala bölgedeki
Hmm muhtemelen görev serisi iptal olmuştur... :(

Halsin ile konuşup görev serisini ilerleteceksin. Şu an neler olduğunu hatırlamıyorum ama bir noktada karanlığı ortadan kaldırmak için bir çocuk getirmek gerekecek. Halsin hallediyor onu. O çocuk 2 ruhlu gibi. Hatta bulduysan bir çocuk sana "Saklambaç oyna" falan diyor. O çocuk işte. Diğer yarısını başka bir yerden alıp geliyor sen de kapıyı falan koruyorsun...

O çocuk kampa gelecek "karanlığı kaldırabilirim ama bossu öldür" falan diyecekti de geçmişsin işte oraları. Muhtemelen iptal olmuştur o seri emin değilim ama.

Hmm muhtemelen görev serisi iptal olmuştur... :(

Halsin ile konuşup görev serisini ilerleteceksin. Şu an neler olduğunu hatırlamıyorum ama bir noktada karanlığı ortadan kaldırmak için bir çocuk getirmek gerekecek. Halsin hallediyor onu. O çocuk 2 ruhlu gibi. Hatta bulduysan bir çocuk sana "Saklambaç oyna" falan diyor. O çocuk işte. Diğer yarısını başka bir yerden alıp geliyor sen de kapıyı falan koruyorsun...

O çocuk kampa gelecek "karanlığı kaldırabilirim ama bossu öldür" falan diyecekti de geçmişsin işte oraları. Muhtemelen iptal olmuştur o seri emin değilim ama.
Amaaaan kalsın o zaman lanetli lanetli her şeyi ben mi yapicam arpcilar ne b.kuma yarıyor.2. Oynayişta yaparız.

Amaaaan kalsın o zaman lanetli lanetli her şeyi ben mi yapicam arpcilar ne b.kuma yarıyor.2. Oynayişta yaparız.
Bas geç ya ben ilk oynayışta bunların hiç birini yapmamıştım. Dedim güçleneyim sonra yaparım... Ama sonra yapamıyorsun işte. :D 2. oynayışta yaptım hemen hemen her şeyi.

Larian'ın server'larda sorun var galiba. Ps'de oynayıp kaydına giremeyen varsa internet bağlantınızı kapatın düzeliyor. Giremeyen çok kişi var yazmışlar son 1-2 saattir. Bana da oldu şimdi.

23 saatte ilk kısmı, 20 saatte de ikinci kısmı bitirdim. Oyun başladığında bana da ucu bucağı olmayacak bir kuyu gibi gözükmüştü ama söylendiği kadar içerik göremiyorum oyunda, en azından ilk oynamada. Tekrar tekrar oynayıp farklı karakterlerle farklı hikâyelere olanak sunuyor elbette ama ilk kısımdan 50 saatte, ikinci kısımdan 70 saatte falan nasıl çıkabilmiş bu insanlar? Gündelik hayatın bir parçası olup oturup yemek yiyerek falan mı vakit geçiriyorlar, onu anlayamadım işte.

23 saatte ilk kısmı, 20 saatte de ikinci kısmı bitirdim. Oyun başladığında bana da ucu bucağı olmayacak bir kuyu gibi gözükmüştü ama söylendiği kadar içerik göremiyorum oyunda, en azından ilk oynamada. Tekrar tekrar oynayıp farklı karakterlerle farklı hikâyelere olanak sunuyor elbette ama ilk kısımdan 50 saatte, ikinci kısımdan 70 saatte falan nasıl çıkabilmiş bu insanlar? Gündelik hayatın bir parçası olup oturup yemek yiyerek falan mı vakit geçiriyorlar, onu anlayamadım işte.
Nasıl ya. Benim her girdiğim yerden bir şey çıkıyordu. Ah şurda bir delik var diye bir giriyorum kocaman map açılıyor önüme. Biraz kaçırmışsın gibime geldi.

Nasıl ya. Benim her girdiğim yerden bir şey çıkıyordu. Ah şurda bir delik var diye bir giriyorum kocaman map açılıyor önüme. Biraz kaçırmışsın gibime geldi.
İnternetten baktım, her haritaya da girmişim. Çok sardı çünkü, her şeyini deneyimlemek istedim. Birkaç görev verdiğim kararlardan dolayı atlanmış ama otuz saat etkileyecek bir durum yok yani. İlk defa oynadığım için orta seviyeyle oynadım, belki taktisyende daha ağır gidiyordur ama onu da sanmıyorum. Girmediğim bir kedi delikleri kaldı, ona da ben buraya sığamam diyorlar. Şimdi düşündüm de kedi kılığına girip geçebilir miydim ya? Ahahah.

Boş zamanımda oynamak için oyunu saldım ama toplamda 17 saat harcadım ve 1. Kısmın tahmini %40ını zor görmüşümdür. Keşiften ve loot yapmaktan hoşlanıyorum birde Larian sürekli gizli geçitler, sandıklar koyunca geçmiyorum hiçbir yeri. Muhtemelen bu oyunu 120 saat harcayarak bitiririm

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık