Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)

Önce isitman lazım yoksa yine ezilmiyor. Vananın başında birisi durması gerekiyor o yüzden. Magmada gezdirip öyle getirisiyorsun falan... sen combat sistemini sevmemiştin sanırım. Benimde çok hoşuma gitti insana çok büyük özgürlük veriyor. Ogrelerle öldüren görmemiştim mesela. Bende de vardı ogre çağırma zimbirtisi buraya gelemezler herhalde diyip cagirmamistim. :D
Telden yazdım, yazım hatalarının kusuruna bakmayın. :/
Dediğin gibi yaptım aslında ama olmadı, olmayınca da önceki kayıttan devam edip cebelleştim. :oleyo2: Zaten bu dövüşte epey hataya girdi oyun, boss takılıp duruyordu bir yerlere.

Dövüş güzel aslında ama ha bire ıska falan oluyordu oyunun başında, o epey uyuz etmişti. Şimdi güçlendim, daha rahat. :oleyo2:

Ne kadar iyi bir karakter rpsi yaparsan yapayım o kızı kurtardıktan sonra "kocanı diriltecek bir asa buldum" diyip gözünün önünde asayı kırmak kadar zevkli bir şey yok bu arada. Bu ve sincap tekmelemek oyunu kaç kez baştan oynarsam oynayım her seferinde seçeceğim iki karar :flaugh:
Ahaha. Ben de kırsam mı acaba diye düşündüm ama kullanayım dedim. Ağladı gitti hanımefendi. Bir şeyi hak etmeyen insana yardım etmek de can sıkıcı ama yapacak bir şey yok. Ya sincapla konuşayım dedim, yanlışlıkla tekmeledim ben de. :'(

Önce isitman lazım yoksa yine ezilmiyor. Vananın başında birisi durması gerekiyor o yüzden. Magmada gezdirip öyle getirisiyorsun falan... sen combat sistemini sevmemiştin sanırım. Benimde çok hoşuma gitti insana çok büyük özgürlük veriyor. Ogrelerle öldüren görmemiştim mesela. Bende de vardı ogre çağırma zimbirtisi buraya gelemezler herhalde diyip cagirmamistim. :D
Telden yazdım, yazım hatalarının kusuruna bakmayın. :/
Mage hand kullandım ben orda. Takımdan birini bekletmek zorunda kalmadım.

Bu Gölge lanetini kaldırmayı Act 2 deki bosstan önce mi yapmamız gerekiyor?
Bu karanlıktan mı bahsediyorsun? Onu boss'u öldürmeden kaldıramıyorsun.

Ama boss öncesi jaheira adlı kişiyi bulman lazım. Bunlar kendilerine "Arpçı" diyorlar. Bunların grubuna yardım et seni üslerine götürüyor. Orada "İsobel" var onunla konuştun mu olaylar olacak. Sonra İsobel seni kutsayacak belli bir kısımda fenersiz gezebileceksin. Fener içinde yine bir görev var onu yapacaksın... Aynı yerde.

Ama boss öncesi jaheira adlı kişiyi bulman lazım. Bunlar kendilerine "Arpçı" diyorlar. Bunların grubuna yardım et seni üslerine götürüyor. Orada "İsobel" var onunla konuştun mu olaylar olacak. Sonra İsobel seni kutsayacak belli bir kısımda fenersiz gezebileceksin. Fener içinde yine bir görev var onu yapacaksın... Aynı yerde.
Dark Urge oynuyorum. Şeytan diyor şu İsobeli öldür. :D

Ben bossu öldürdüm bile ama haldun ağlıyor ben burda kalacak burası hala lanetli diye.Laneti kaldirmadim hala bölgedeki

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık