Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)

Akıyor .dd tek sihirbazla bir turda iki kere fireball atabiliyorsun. Alan katili xd

Sen böyle her dövüşte 2 top atarsan, 2 dakika da bir uykuya gider oradaki kaosla uğraşmak zorunda kalırsın...

Ben karakterlerin canı çıkana kadar, büyü haneleri bitene kadar her şeyi harcıyorum ondan sonra uykuya gidiyorum ki birinin bana hallenmesinden kurtulayım...

Oha lan güçlüymüş.Bi tane alım bundan yanıma da kimi çıkartıcam ki.Astorian sandık, kapı falan açıp duruyor bize saolsun.Cleric de çok güçlü.Lazzeli oturtacaz galiba.
Büyü yapan karakter kullanmadan partin çok eksik kalıyor her türlü şart. Baldurs gate evreni divinity evreni kadar güçlü değil. Ordaki ateş büyücüm direkt god tier dı. Gökten meteorlar indiriyor, depremler yaratıyor, süpernova patlamaları falan yapıyordu şu ateş topu giriş seviyesi büyüydü orda göstermiştim sana hsdbhsdb

şunu yapıcam birde sorcerer tempest cleric multiclass

En iyi partilerden birini söyliyim sana. Sihirbaz-paladin-ruhban-rogue (kombatta roguedan güçlüleri varda kilit açıyor reis şart o yüzden xd)

Sen böyle her dövüşte 2 top atarsan, 2 dakika da bir uykuya gider oradaki kaosla uğraşmak zorunda kalırsın...

Ben karakterlerin canı çıkana kadar, büyü haneleri bitene kadar her şeyi harcıyorum ondan sonra uykuya gidiyorum ki birinin bana hallenmesinden kurtulayım...
Manita gölgeyürek olunca işime geliyor xd birde ona modifiye yaptım taş oldu hatun

Bence oyunda ki sıkıntılardan biri de skill sayısının azlığı. Mesela alev topu gibi en az 6-7 skill olması lazım büyücünün. Ama yok. Karakterlerin de çoğu skill aynı.

Bence oyunda ki sıkıntılardan biri de skill sayısının azlığı. Mesela alev topu gibi en az 6-7 skill olması lazım büyücünün. Ama yok. Karakterler de çoğu skill aynı.
Divinity çok daha iyi bu konuda. Baldursta da yine op speller var böyle alan vuran da ateş topu fav benim. Ateş en sevdiğim element olduğu için. Yoksa güzel yıldırım ve buz saldırıları da var. Divinity bambaşka ama. Orada direkt doğal afet oluyorsun büyü hanesi gibi sınırlamalar falan yok vs...

Büyü yapan karakter kullanmadan partin çok eksik kalıyor her türlü şart. Baldurs gate evreni divinity evreni kadar güçlü değil. Ordaki ateş büyücüm direkt god tier dı. Gökten meteorlar indiriyor, depremler yaratıyor, süpernova patlamaları falan yapıyordu şu ateş topu giriş seviyesi büyüydü orda göstermiştim sana hsdbhsdb

şunu yapıcam birde sorcerer tempest cleric multiclass

Ben cleric paladin olarak kullanıyordum shadow heartı ama sanırım buna geçireceğim. Multiclasslar oyuna inanılmaz eğlence katıyor.

Ben cleric paladin olarak kullanıyordum shadow heartı ama sanırım buna geçireceğim. Multiclasslar oyuna inanılmaz eğlence katıyor.
Kesinlikle. Ben çok geç fark ettim. Raphael savaşını yaptım en sonda baya yordu beni oyun o yüzden ara vermiştim. Az kaldı muhtemelen 10 saat falan. Biraz oyunun etkisi geçince kış gibi falan 2. runu atarım dark urge la. Senaryoyu çok değiştiriyormuş çünkü. Orada multiclassları daha çok deniycem.

Divinity çok daha iyi bu konuda. Baldursta da yine op speller var böyle alan vuran da ateş topu fav benim. Ateş en sevdiğim element olduğu için. Yoksa güzel yıldırım ve buz saldırıları da var. Divinity bambaşka ama. Orada direkt doğal afet oluyorsun büyü hanesi gibi sınırlamalar falan yok vs...
Büyük bi yıldırım saldırısı yok.

Ben mesela oyunu hiç bilmediğim zaman kafamda kurduğum bir tane tam bir yıldırım büyücüsü, bir tane suikastçi bir de tank. Ama skill olarak beklentimi karşılamadı.

Divinity oynayacağım. 2 nasıl grafik olarak falan?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık