Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)

Bu oyun çok güzel Shadowheart daha da güzel. Combatını bitse de yolumuza baksak edasıyla geçiştiriyorum. Karakterlerle de üç beş dakikada bir konuşuyorum. Feci darlıyorum hepsini burunsuz kezbana olan nefretim de katlanarak artıyor her an racon kesebilirim. Öylesine yazdım herhangi bir şekilde spoiler olacak imalarda bulunmayın gençler
Grubunu nasıl kurdun hangi sınıflar var? Mutlaka alan hasarı için sihirbaz ya da büyücü tercih et. Ateş topuyla tüm alanı temizliyorsun hızlıca. Sihirbaz daha op ve eğlenceli. Büyülerini modifiye edebiliyorsun. Mesela tek hedefli büyünü aynı anda iki kişiye atabilirsin. Menzilini, isabet oranını vs bir çok şeyi arttırabiliyorsun. Bir turda sihir puanı harcayarak ikinci büyüyü de atabiliyorsun. Kalabalık gruplara iki kez ateş topu atıp savaşı hızlıca bitiriyordum ben. Yakın dövüş için paladin öneririm gereksiz fazla vuruyorsun. Dövüşçü ya da barbar bu hasarı veremiyor. Paladin oynarsan reaksiyonları açmayı sakın unutma. Vurduğunda ek bir hasar atıyorsun. Direkt tek kişiyi aradan çıkarıyorsun. Bir sup gerekli oyunda. Ben birini cleric yaptım her tur can bastırıyorum birde bazı güzel yetenekleri de var. Sup için ozan cleric ya da druid seçimi yapıyorlardı sanırım. Rogue klasını bir çözemedim kombatta tamamen işlevsiz kalıyor ama kilit açmak için falan gerekli olduğundan aldım yanıma.

Oyuna ara vermek zorunda kaldığım için yeniden başladım. Şu yeşil ork karıyı boğazlama isteğimin hiç azalmadığını fark ettim. Ne gıcık bir şey lan bu :ehe:

Grubunu nasıl kurdun hangi sınıflar var? Mutlaka alan hasarı için sihirbaz ya da büyücü tercih et. Ateş topuyla tüm alanı temizliyorsun hızlıca. Sihirbaz daha op ve eğlenceli. Büyülerini modifiye edebiliyorsun. Mesela tek hedefli büyünü aynı anda iki kişiye atabilirsin. Menzilini, isabet oranını vs bir çok şeyi arttırabiliyorsun. Bir turda sihir puanı harcayarak ikinci büyüyü de atabiliyorsun. Kalabalık gruplara iki kez ateş topu atıp savaşı hızlıca bitiriyordum ben. Yakın dövüş için paladin öneririm gereksiz fazla vuruyorsun. Dövüşçü ya da barbar bu hasarı veremiyor. Paladin oynarsan reaksiyonları açmayı sakın unutma. Vurduğunda ek bir hasar atıyorsun. Direkt tek kişiyi aradan çıkarıyorsun. Bir sup gerekli oyunda. Ben birini cleric yaptım her tur can bastırıyorum birde bazı güzel yetenekleri de var. Sup için ozan cleric ya da druid seçimi yapıyorlardı sanırım. Rogue klasını bir çözemedim kombatta tamamen işlevsiz kalıyor ama kilit açmak için falan gerekli olduğundan aldım yanıma.
Kendim büyücü - sorcerer'ım. Gale, burunsuz kezban, canını yediğim SH ile devam ediyorum. Oyunun daha çok başındayım. Kampa bir tane kılıç ustası yolladım o da gelecek. Tek eksik paladin hem tank hem iyileştirme lazım. Maks 4 kişi geziyorsak SH - Paladin - Kılıç ustası ve ben şeklinde takılırım.

Oyuna ara vermek zorunda kaldığım için yeniden başladım. Şu yeşil ork karıyı boğazlama isteğimin hiç azalmadığını fark ettim. Ne gıcık bir şey lan bu :ehe:
Klasik başta atarlı sonra senin için ölüp biten hatun tiplemesi bu. Suyuna gidersen fena bağlanıyor birde fazla azgın. Tipi iyi olsa şans verirdim

Rogue'un avantajı gizlenme, depar atma gibi şeyleri bonus hareket olarak yapabilmesi. Vuruşla aynı şeyi harcamıyor. Bir de dövüşe gizli vuruşla girerse vurduğu kişi sürprize uğradığı için bi round kaybediyor.
----

Yani dövüş başladıktan sonra da 1 round'da kimsenin görmediği bi yere koşup, gizlenip ardından suikast saldırısı atabiliyor. Ya da zaten önceki roundu gizlenerek bitirmişse bu round'da önce gizli vurup ondan sonra tekrar gizlenebiliyor.

Level ilerledikçe değişiyor da oyun başındaki avantajı bu.

Bende ranger ve rogue var (kendi karakterim ranger). Ortalığı baya temizliyor bu ikili. Ranger'ımı gloomstalker yaptım tıpkı rogue gibi bonus hareketle gizlenebiliyor. Çok yüksek vuruyorlar.

Sharpshooter diye pasif özellik var. Hasarını 10 arttırıp isabet şansını azaltıyor. Gizli saldırıda zaten isabet oranın o kadar yüksek ki bedava hasar artışı gibi oluyor bu pasif.

Henüz kalabalık gruplara gelmediğim için büyücü eklemedim gruba. Shadowheart'ı tempest cleric yaptım o işi görüyor gerekirse. Genellikle rogue ve ranger'a bless veriyor onlar hallediyor.

Yakında astarion'u büyücüyle değiştireceğim ama henüz gerek duymadım.

Kendim büyücü - sorcerer'ım. Gale, burunsuz kezban, canını yediğim SH ile devam ediyorum. Oyunun daha çok başındayım. Kampa bir tane kılıç ustası yolladım o da gelecek. Tek eksik paladin hem tank hem iyileştirme lazım. Maks 4 kişi geziyorsak SH - Paladin - Kılıç ustası ve ben şeklinde takılırım.
5 levelde ateş topunu al mutlaka birden büyük güç patlaması yaşıyorsun. Yakın dövüş sınıflarının da ek aksiyonunu 5 levelde açıyor. 5 level büyük güç patlaması kısaca. 666 canı olan oyundaki en sevdiğim bossa paladinle bir turda 250 hasar atmıştım. Sınıf tam bir boss katili xd paladini heal için kullanma bence zaten çok can veremiyor da sana kalmış tabi. Büyük savaşlarda cleric çok gerekli oluyor. Her tur tüm ekibe 40 can basıyordum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık