İlk oyunda hep geçtim bunları şimdi bir daha oynuyorum her şeyi yapıp. Raphael'i yapmadım. 2. oynamada yaparım.
Sihirbaz dediğin Wyll değil mi? Marifet ile mi o 2 li büyü atabiliyor?
Edit: Senin saydığın kadar detaya da gerek yok.
Ben dümdüz hepsini zorlanmadan geçtiydim...
Wyll sehhar sınıfında. Gale da büyücü. Kendin sihirbaz açmadıysan sınıf sıfırlamayla herhangi birisini sihirbaz yapabilirsin. Ben taktisyende oynuyorum daha zevkli oluyor. Bir yerden sonra orta seviye basit gelmeye başlıyor partin çok güçleniyor çünkü. Sihirbazda büyülerini modifiye etme özelliğin var. Olay şöyle aslında.
Büyücü çok fazla büyü biliyor ama hepsini seçemiyorsun zaten. Seçsen de büyü hanen sihirbazla aynı olduğundan bir anlamı kalmıyor.
Sihirbaz büyücü kadar büyü bilmez ama yaptığı büyüleri daha iyi yapar. Tek hedefli büyülerini iki kişiye atabilme, isabet oranını arttırabilme (özellikle bazı bosslara %30 la vurma şansın olduğundan isabet oranını arttırmayı seçiyorsun ve oran %70 e çıkıyor.) çabuk büyü ile bir turda iki kere büyü atabilme vs... yani baya op.
Sehharsa aralarında en az büyü bilen ve büyü hanesi aşırı az olan ama yaptığı büyüleri direkt 5. seviye yapan bir class. İlerleyen oyunda yine sihirbaz ya da büyücüyle de 1. seviye büyünü 5. seviye olarakta yapabildiğinden bana baya boş geliyor ama vardır bir numarası ben anlamamışımdır. Üçü arasında her zaman en op görülen sihirbaz ama.
Edit: büyücü harmony sihirbaz harry potter denilebilir. Büyücüler büyü okuluna gitmiş çalışkan kişiler çok fazla büyü bilirler. Sihirbaz gücünü kanından alır ve büyülerine hükmeder. Gücünü karizmadan aldığı için konuşmalarda falan iknası yüksek oluyor. Ana karakteri sihirbaz seçmek iyi oluyor o yüzden. Sehharda aynı şekilde karizmayı arttırınca büyüleri güçleniyor. Büyücü zekayla