Her netflix dizisinde gey zenci esprisi yapmayanı dövüyorlar.Olm durduk yere corumluamir refleksi gösteren sensin, ama sjw atak beni tutmuş oluyor:d
Tüwidderda gündemdi ya ondan şey ettimasdfsjdkÇorumlu amir bile batının boktan derdini ithal etmezdi kekem, daha iyi benzetmeler bekliyorum senden![]()
Fark ettimHer netflix dizisinde gey zenci esprisi yapmayanı dövüyorlar.![]()
Ne alaka uyarlamaları sadece batılılar mı izliyor? Bir Türko olarak aslına uygun uyarlama çekilmesini isteyemez miyimÇorumlu amir bile batının boktan derdini ithal etmezdi kekem, daha iyi benzetmeler bekliyorum senden![]()
Neden Iroh'u bir Türk oynayamıyor!Ne alaka uyarlamaları sadece batılılar mı izliyor? Bir Türko olarak aslına uygun uyarlama çekilmesini isteyemez miyim![]()
Boşver konuşmayalım bunları. Bir Türk olarak ne haddimize yabancı uyarlamaları izlemek hakkında konuşmak? Bir Türk olarak sadece Türk işleriyle ilgileneceğiz, Türk dizileri izleyeceğiz, onlar hakkında yorumlar yapacağız. Arada yabancı izlemeye cüret etsek bile ağzımızı açıp eleştirmeyeceğiz.Neden Iroh'u bir Türk oynayamıyor!
![]()
![]()
Neden Iroh'u bir Türk oynayamıyor!
![]()
![]()
Yahu biliyorum pek tabii bunu. Aklıma gelen ilk kişi bu. Ciddi konuşulursa ona göre derim önerimi...
Oglim biz zaten Türk'üz. Ne Doğulu ne de Batılı... İkisi hakkında da yorum yapamayız... Çıkanı tüketeceğiz mutlu bir şekilde işimiz bu.Boşver konuşmayalım bunları. Bir Türk olarak ne haddimize yabancı uyarlamaları izlemek hakkında konuşmak? Bir Türk olarak sadece Türk işleriyle ilgileneceğiz, Türk dizileri izleyeceğiz, onlar hakkında yorumlar yapacağız. Arada yabancı izlemeye cüret etsek bile ağzımızı açıp eleştirmeyeceğiz.
Neyse aç oradan Akasya Durağı
Ya senin drama rpini sevsinler gutttssss!!!!Boşver konuşmayalım bunları. Bir Türk olarak ne haddimize yabancı uyarlamaları izlemek hakkında konuşmak? Bir Türk olarak sadece Türk işleriyle ilgileneceğiz, Türk dizileri izleyeceğiz, onlar hakkında yorumlar yapacağız. Arada yabancı izlemeye cüret etsek bile ağzımızı açıp eleştirmeyeceğiz.
Neyse aç oradan Akasya Durağı
Coğrafya kaderdir...Oglim biz zaten Türk'üz. Ne Doğulu ne de Batılı... İkisi hakkında da yorum yapamayız... Çıkanı tüketeceğiz mutlu bir şekilde işimiz bu.