Aaa resmen yarın geliyor gibi!Korra'dan sonraki toprak bükücü avatarı anlatan seri 2025'te gelecekmiş.
Aaa resmen yarın geliyor gibi!Korra'dan sonraki toprak bükücü avatarı anlatan seri 2025'te gelecekmiş.
Allah'ım lütfen batırmasınlar.Korra'dan sonraki toprak bükücü avatarı anlatan seri 2025'te gelecekmiş.
BatırdılarAllah'ım lütfen batırmasınlar.
Alternatif evrende çok güzel avatar serileri çıkıyormuş.Batırdılar
3 dakikalık Aang sahnesi için bile 3 yıl beklenir.Batırdılar
Ve biz mutluluktan ağlıyormuşuz...Alternatif evrende çok güzel avatar serileri çıkıyormuş.
Korra serisinde bir tek Avatar Wang ve Aang sahnelerini izliyorum ara ara...3 dakikalık Aang sahnesi için bile 3 yıl beklenir.
Aşırı mutlu oldum beee. Sonunda güzel haber geldi. Ama sıkıntı teknoloji çok geliştiği için yeni çağda Avatar olmak çok zor olacak...
Toprak bükücü gelecek... Bumi gibi olacığını düşünüyorum.Ve biz mutluluktan ağlıyormuşuz...
Korra serisinde bir tek Avatar Wang ve Aang sahnelerini izliyorum ara ara...
Hiç sanmıyorum. Gey ve siyahi olacağını düşünüyorum. Biraz da zeka düşüklüğü olacağını düşünüyorum.Toprak bükücü gelecek... Bumi gibi olacığını düşünüyorum.
Gayi yaptılar. Siyahi çinli olabilir. xdHiç sanmıyorum. Gey ve siyahi olacağını düşünüyorum. Biraz da zeka düşüklüğü olacağını düşünüyorum.
Hindu nüfusu artacak ya Hindu da yapabilirler bakGayi yaptılar. Siyahi çinli olabilir. xd