Avatar uyarlamasına yükselemiyorum ya. Castingleri pek beğenmedim açıkçası.
Avatar uyarlamasına yükselemiyorum ya. Castingleri pek beğenmedim açıkçası.
Filmi dans ritüelleriyle doluydu...
Offffff çok duygusal.Bir tanede benden gelsin.
Filmi zaten çok kötü. Rezalet bir uyarlamaydı. Shyamalan'ın lanet milliyetçiliğine kurban gitti, güzelim seri.Avatar uyarlamasına yükselemiyorum ya. Castingleri pek beğenmedim açıkçası.
Ya milliyetçilipi bir yana bırak Şamalayan(isminin doğru yazılışına bakmaya zahmet etmiyorum) eseri çok yanlış anlamış. İzlememiş bile. Senaryosunu okumuş geçmiş. Kendisi sadece mistik yanıyla ilgilenmiş ki zaten macera filmleri çeken birisi de değil. O tarz filmler çeken biri.Filmi zaten çok kötü. Rezalet bir uyarlamaydı. Shyamalan'ın lanet milliyetçiliğine kurban gitti, güzelim seri.
He ya. Yarım saat dayanamadıydım izlerken. Bırakacak duruma gelmiştim. Bir insan bu kadar güzelim seriyi ancak bu kadar rezil edebilirdi. Ateş bükücülerin yeteneğini bile hiç etmiş geri zekalı herif. Aang'i canlandıran çocuk kadar da salakça bir cast tercihi olamazdı ama adam nasıl becerdiyse gitmiş aramış taramış bulmuş. Yok ya filmi düşündükçe delleniyorum. Neyse ya. İzlemeyin, izlettirmeyin...Ya milliyetçilipi bir yana bırak Şamalayan(isminin doğru yazılışına bakmaya zahmet etmiyorum) eseri çok yanlış anlamış. İzlememiş bile. Senaryosunu okumuş geçmiş. Kendisi sadece mistik yanıyla ilgilenmiş ki zaten macera filmleri çeken birisi de değil. O tarz filmler çeken biri.