Neyini tasvip etmedin merak ettim. Yani seri kötü müydü?Siyasi ve toplumsal olaylarda çoğu düşüncene saygı duydum hep duyarım ama bu düşüncene saygı duyarken zorlaniyorum. Kusura bakma.
Neyini tasvip etmedin merak ettim. Yani seri kötü müydü?Siyasi ve toplumsal olaylarda çoğu düşüncene saygı duydum hep duyarım ama bu düşüncene saygı duyarken zorlaniyorum. Kusura bakma.
Leş gibiydi. Herhangi bir mantık yok. 3. sezonun güzel olmasının nedeni sezonun kötü olan karakterinin iyi olması. Bunun dışında diyaloglar seri boyunca kötü.Neyini tasvip etmedin merak ettim. Yani seri kötü müydü?
Doğum gününde burada olanları mutlu ettiğin kadar mutlu olursan senden mutlusu olmaz. Teşekkürler.Madem böyle bir konu varmış. Bugün doğum günüm de olması hasebiyle size bir güzellik yapacağım. Aşağıdaki linkte Avatar serisiyle alakalı şimdiye kadar çıkan bütün çizgiromanlar var. Hepsi Türkçe’dir. Aang’in macerasının devamı ya da Korra’nın devamını merak edenlere ya da diğer Avatar’ları merak edenlere tavsiye ederim.
Avatar Wan ve Zaheer dışında elde tutulur bir yanı yoktu benim için.Neyini tasvip etmedin merak ettim. Yani seri kötü müydü?
Birkaç ay önce çıkan Toph'un Metal Bükme Akademisi yok, onu da ben atayım (ingilizce)Madem böyle bir konu varmış. Bugün doğum günüm de olması hasebiyle size bir güzellik yapacağım. Aşağıdaki linkte Avatar serisiyle alakalı şimdiye kadar çıkan bütün çizgiromanlar var. Hepsi Türkçe’dir. Aang’in macerasının devamı ya da Korra’nın devamını merak edenlere ya da diğer Avatar’ları merak edenlere tavsiye ederim.
O da var ben okudum belki ismi farklıdır. Bir de o ilk çıkanlardan biri olması lazım baya eski bir seri diye biliyorum ben uzun zaman önce okumuştum.Birkaç ay önce çıkan Toph'un Metal Bükme Akademisi yok, onu da ben atayım (ingilizce)
Aa varmış klasör değil pdfymiş görmemişim pardon. Yok ya eski değil bu sene şubat gibi çıktıO da var ben okudum belki ismi farklıdır. Bir de o ilk çıkanlardan biri olması lazım baya eski bir seri diye biliyorum ben uzun zaman önce okumuştum.
O zaman bana malum olmuş valla ben toph un öğrencilerini filan daha önce görmüştüm hatta okurken bile ben bunu daha önce okumuştum gibi hissetmiştim. Belki başka seride karşıma çıkmışlardır.Aa varmış klasör değil pdfymiş görmemişim pardon. Yok ya eski değil bu sene şubat gibi çıktı