Gerçekten meraktan. Ben birkaç yıl bunu şu mavi yaratıklı filmle aynı şey sandım.Bu soruyu çarpılmak için mi soruyorsun yoksa sadece cehaletinden mi?
Lezban'a lanet olsun.
Ben biraz konusunu Avrupa Yakası'na benzettim.Kaliteli. İzleyince hangi seriyle vs konusunu açarsın acaba
Alayı yanlış söylüyor bu arada, su-toprak-ateş-hava olacak doğrusu.Yanda konuyu görünce arkadaşımın şu videosunu paylaşmadan duramadım
Ateş bükücüyü fazla durağan yapmışlar. Çok daha hareketli olurlar aslında. Onun dışında çok güzel evet.
Çok iyi ama bunun dublajlı hali daha iyi. Iroh da öyle. ATLA gerçekten dublajı çok başarılı bir seriydi. İki türlü de izlenebiliyor.
Siyasi ve toplumsal olaylarda çoğu düşüncene saygı duydum hep duyarım ama bu düşüncene saygı duyarken zorlaniyorum. Kusura bakma.Arkadaşlar bence Legend Of Korra serisine haksızlık ediyorsunuz tamam Last Airbender serisi kadar iyi değildi ama dövüşler çok daha doyurucuydu. Çizimler çok kaliteliydi müzikler müthişti. Hele serinin her sezonu için yapılan fragmanlar çok iyiydi.
Özellikle 3. Sezon müthişti fragmanı da öyle
Arkadaşlar bence Legend Of Korra serisine haksızlık ediyorsunuz tamam Last Airbender serisi kadar iyi değildi ama dövüşler çok daha doyurucuydu. Çizimler çok kaliteliydi müzikler müthişti. Hele serinin her sezonu için yapılan fragmanlar çok iyiydi.
Özellikle 3. Sezon müthişti fragmanı da öyle