Üye silindi 1004
Last Airbender boş muhabbet. Oradakilerin hiçbirisi reşit değil zaten. Ama Asami ah Asami. Senin için Japonya Büyük Elçisi bile olurum Asami. Asami de Asami. Soğuk ve ruhsuz kadınlar aşk gibi.
Şu karakter yeter.Kuvira dışındaki villianlara laf yok. Bi felsefeleri var insanların. Ateş lordu dünyaya hükmetmek istiyordan daha güzeldi. O karakterlerle efsane yapabilirlerdi seriyi.
Kuvira da çok çok iyi bi Villian olabilirdi. İşleselerdi.Kuvira dışındaki villianlara laf yok. Bi felsefeleri var insanların. Ateş lordu dünyaya hükmetmek istiyordan daha güzeldi. O karakterlerle efsane yapabilirlerdi seriyi.
Unut onu.Last Airbender boş muhabbet. Oradakilerin hiçbirisi reşit değil zaten. Ama Asami ah Asami. Senin için Japonya Büyük Elçisi bile olurum Asami. Asami de Asami. Soğuk ve ruhsuz kadınlar aşk gibi.
Sıralamadan kaybetti. Aman bir şeyler karalayalım gibi hissettirdi bana.Kuvira da çok çok iyi bi Villian olabilirdi. İşleselerdi.
Üçüncü sezon sadece suratını göstermek yerine hikayeye dahil etselerdi bence daha iyi olurdu. Ama orada dümdüz figüran gibi.Sıralamadan kaybetti. Aman bir şeyler karalayalım gibi hissettirdi bana.
Katılıyorum, en azından bu kimdi demezdik.Üçüncü sezon sadece suratını göstermek yerine hikayeye dahil etselerdi bence daha iyi olurdu. Ama orada dümdüz figüran gibi.
Bir detay bilgi. Iroh'un ilk seslendirmeni kanser hastasıymış. Bu kayıt onun seri için yaptığı son kayıtmış. Sonrasında da kanserden ölmüş. Iroh'un oğlu olarak gösterilen resim de onun gençliğiymiş.İroh Little soldier boy'u söylerken gözyaşlarımı tutamadım.