Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Avatar: The Last Airbender (2005-2008)

Arkadaş, Avatara hayatının tavsiyesini veren ve kıyağını yapan aslan kaplumbağası bile Zuko fanı çıktı iyi mi?

"Sağlam bir akıl, yolunu kaybetmeden tüm yalanlara ve aldanmalara göğüs gerer. Sağlam bir yürek nefretin zehrine kolayca karşı koyabilir." :cool:

Ayrıca serinin en mükemmel sahnesinin olduğu bölümü izledim. İtiraz edenle çok pis kavga ederim.
:utan:

Korra serisinde düzensizlik hakimdi. Ve villianları güzel kullanamadılar maalesef. Avatar Wan mesela son sezon işleselerdi şu adamı çok daha iyi olurdu. Kuvira ise leş senaryodan başka bir şey değil.

Korra serisinde düzensizlik hakimdi. Ve villianları güzel kullanamadılar maalesef. Avatar Wan mesela son sezon işleselerdi şu adamı çok daha iyi olurdu. Kuvira ise leş senaryodan başka bir şey değil.
Kuvira dışındaki villianlara laf yok. Bi felsefeleri var insanların. Ateş lordu dünyaya hükmetmek istiyordan daha güzeldi. O karakterlerle efsane yapabilirlerdi seriyi.

Kuvira dışındaki villianlara laf yok. Bi felsefeleri var insanların. Ateş lordu dünyaya hükmetmek istiyordan daha güzeldi. O karakterlerle efsane yapabilirlerdi seriyi.
Katılıyorum Avatar Wan muhabbetini Hava bükücü bir Villian çıkartmak için erken kullandılar sadece.

Geneli yozlaşmış insanlardı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık