Olur olur. Şu bölümde duygulanmayan ruhsuzdur.Yok la bana bir şey olmaz. Duygusuzum ben.
Olur olur. Şu bölümde duygulanmayan ruhsuzdur.Yok la bana bir şey olmaz. Duygusuzum ben.
Yok. Sende Zeke'ten sebep etki bırakmıştır.Bölümün adı "Abiler ve Kardeşler". Benim de küçük bir kardeşim olduğu için bende ayrıca bir etki bıraktı.
Demokrasi mi? Halkın topluca bir karar alması mı? Zaten seçilen ordunun ve baştaki krallığın karar vermesi mi?Yahu "bu durumda ne yapılmalı" diye soran sen değil miydin?
Diğer ülkeler Eldia ve Marley savaştayken ne yapıyor, diye sormadım.
Diğer ülkeler iç meselelerini çözmek için me yapıyor, diye sordum.
İyi okuduktan sonra görürsün. Tony bile öldüğünde içim sadece azıcık cızladıysa bunda hiç bir şey olmaz.Olur olur. Şu bölümde duygulanmayan ruhsuzdur.
Zeke'den değil başka bir şahıstan sebep.Yok. Sende Zeke'ten sebep etki bırakmıştır.
Bu senin iddian.Demokrasi mi? Halkın topluca bir karar alması mı? Zaten seçilen ordunun ve baştaki krallığın karar vermesi mi?
Bunlar çözüm yolu değil.
Onda ben de bir şey hissetmedim, sadece kızıyla konuşması duygulandırmıştı.İyi okuduktan sonra görürsün. Tony bile öldüğünde içim sadece azıcık cızladıysa bunda hiç bir şey olmaz.
Irk intiharı yanlış zaten. Bu konuda hemfikiriz. Ben Eren bunu yapmaz diyorum ve ona göre konuşuyorum.Bu senin iddian.
Her ülkenin kendi içinde bu tür konularda bu dediklerini yapmak ve yapmamak için motivasyonları olur. Ama her ülke bir şekilde kendi yolunu bulur.
Hiçbiri kalkıp ırk intiharına soyunmaz.
Hocam Tony'yi ayrı severim ki bunun en büyük sebebi Robert Downey Jr.'dır. O beni üzmediyse bunun hiç etkisi olmaz.Onda ben de bir şey hissetmedim, sadece kızıyla konuşması duygulandırmıştı.
Tony?İyi okuduktan sonra görürsün. Tony bile öldüğünde içim sadece azıcık cızladıysa bunda hiç bir şey olmaz.
Yaaa?Zeke'den değil başka bir şahıstan sebep.
Tony Stark yav. Iron-Man.