Yok, bu yayını Mert Günhan'ın kanalında yaptılar.Kanal ismi Turgut Uç. Twitch'te yayın yapıyor ama yayın tekrarlarını sadece abonelerine açmış.
Yok, bu yayını Mert Günhan'ın kanalında yaptılar.Kanal ismi Turgut Uç. Twitch'te yayın yapıyor ama yayın tekrarlarını sadece abonelerine açmış.
Ha farklı yayınlardan bahsediyoruz o zaman, ben kendi yayınında denk gelmiştim Shingeki no Kyojin muhabbetine.Yok, bu yayını Mert Günhan'ın kanalında yaptılar.
Kanal ismi Turgut Uç. Twitch'te yayın yapıyor ama yayın tekrarlarını sadece abonelerine açmış.
Ha farklı yayınlardan bahsediyoruz o zaman, ben kendi yayınında denk gelmiştim Shingeki no Kyojin muhabbetine.
edit: Mert Günhan'ın kanalına baktım, o da sadece abonelere açık yapmış yayın tekrarlarını
Hayır.119. Manga bölümü çıktı mı arkadaşlar? İnternette baktım ama bulamadım.
Teşekkür ederimHayır.
Zeke ile dünya görüşleri bambaşka. Hatta zıt. Eren orada bir "düşman" figürü olarak devleri belirlemişti, şimdi ise asıl düşmanın Marley olduğunu biliyor ve "Bütün devleri öldüreceğim." olayından çıkıp "Bütün düşmanları yeneceğim." motivasyonuna girdi. Reiner'a "Düşmanlarım yok olana kadar ilerlemeye devam edeceğim." demesi de bunu açıklıyor. Zaten Eldia'nın özgürlüğünü isteyen birinin ötenaziyi kabul etme ihtimali yok. Şu anda Zeke'i kullanıyor.Bütün titanları yok edeceğim sloganıyla yola çıkan Eren'in, Zeke ile aynı fikirleri paylaşmasına şaşırmam. Arkadaşları Eren için ''o böyle şeyler düşünmez, o çok iyi birisi'' diyor ama, Zeke ile aynı yoldan ilerlerse beklentimi karşılamış olur manga.
Tek resimle hayatı sorgulattın bana