Bu Zeke’nin durumu ne? İyi mi oldu nolduYettim gari.
Ne vereyim anime?
Bu Zeke’nin durumu ne? İyi mi oldu nolduYettim gari.
Ne vereyim anime?
Kurucu Titan'ın gücünü kullanarak bütün Eldia'lıları kısırlaştırmak ve böylece bütün Eldia soyunu bitirmek istiyor. Ne kadar iyi olduğu sana kalmışBu Zeke’nin durumu ne? İyi mi oldu noldu
Eren ile ilişkileri nasıl?Kurucu Titan'ın gücünü kullanarak bütün Eldia'lıları kısırlaştırmak ve böylece bütün Eldia soyunu bitirmek istiyor. Ne kadar iyi olduğu sana kalmış
Tabi katletmedikleri için planı bu.Kurucu Titan'ın gücünü kullanarak bütün Eldia'lıları kısırlaştırmak ve böylece bütün Eldia soyunu bitirmek istiyor. Ne kadar iyi olduğu sana kalmış
Kankiler şu an. Eren sırf Zeke bebeği ile görüşmek için ortalığı karıştırıyor.Eren ile ilişkileri nasıl?
İyi veya kötü diye bir taraf yok. Öyle diyim.Bu Zeke’nin durumu ne? İyi mi oldu noldu
Eren Zeke'i kendi planı için kullanıyor. Zeke duygusal yaklaştığı için bu tongaya düştü.Eren ile ilişkileri nasıl?
Şu an görünürde birlikte hareket ediyorlar ama ben Eren'in bu kısırlaştırma planına uymayacağına eminim.Eren ile ilişkileri nasıl?
Bunu daha yeni titanlaştırılan survey corps askerlerine, Levi'in kopuk parmaklarına ve her an titanlaşma tehlikesi altında bulunan askerlere söyle.Şu an görünürde birlikte hareket ediyorlar ama ben Eren'in bu kısırlaştırma planına uymayacağına eminim.
Özgürlük için değer.Bunu daha yeni titanlaştırılan survey corps askerlerine, Levi'in kopuk parmaklarına ve her an titanlaşma tehlikesi altında bulunan askerlere söyle.