Soykırım o soykırım.Özgürlük için değer.
Özgürlük olsa duramazdı.
Soykırım o soykırım.Özgürlük için değer.
@Bilture19 daha hakim de... Hange'nin, Levi'yı bulduğu sahnede yakın planda Levi'ın kılıcı vardı ve tutma yerinde iki tane parmak vardı.Arkadaşlar levinin parmaklarının kopuk oldugu bölüm manga kaç acaba ? Bir de eren de şuan hangi dev güçleri var ?
Eren'i de Zeke'yi de sevmiyorum niye savunmaya çalışayım onları? Levi'ciyim ben.Bunu daha yeni titanlaştırılan survey corps askerlerine, Levi'in kopuk parmaklarına ve her an titanlaşma tehlikesi altında bulunan askerlere söyle.
114. bölüm, 35. sayfa.Arkadaşlar levinin parmaklarının kopuk oldugu bölüm manga kaç acaba ? Bir de eren de şuan hangi dev güçleri var ?
114. Bölümde Hange'nin Levi'yi bulduğu sahnede ön planda parmakları.Arkadaşlar levinin parmaklarının kopuk oldugu bölüm manga kaç acaba ? Bir de eren de şuan hangi dev güçleri var ?
Aynen.Eren'i de Zeke'yi de sevmiyorum niye savunmaya çalışayım onları? Levi'ciyim ben.
Hangi kanal. Merak ettim.Turgut Uç ve Mert Günhan beraber SnK hakkında podcast'vari bir yayın yaptılar. 12'de başladı 1.5 gibi bitti, devamında Berserk'e geçtiler.
Manga hakkında falan konuşucaz demişlerdi ama yaklaşık 90 dakikalık yayının 70-75 dakikası animede olan şeylerden bahsettiler.
Turgut'ta tam Zekeci tipi görmüştüm Levici çıktı.
Kanal ismi Turgut Uç. Twitch'te yayın yapıyor ama yayın tekrarlarını sadece abonelerine açmış.Hangi kanal. Merak ettim.