Üye silindi 1004
Aynı kalite aynı milyonları kendine aşık etme.Levi = Roy Mustang. Heriflerin yüzünü yarım güldürdüler
Aynı kalite aynı milyonları kendine aşık etme.Levi = Roy Mustang. Heriflerin yüzünü yarım güldürdüler
Yoooooooo xdBeğendin değil mi bölümü
Roy Mustang reis neyseki sonradan amacına ulaşıyordu.Levi = Roy Mustang. Heriflerin yüzünü yarım güldürdüler
Mikasa ile konuşması gerekiyordu kesinlikle.Daha doğrsuu görmemiz gerekiyordu.Kadını yalnız bıraktı gitti.Silinmiş anıda ne konuştuklarını bilmiyoruz lakin Eren'in Mikasa'ya gerçek alemde söylediği son şey: Senden Hep Nefret Ettim...Benim husuma gitmeyen kisim Eren ve Armin in beraber konuşma kismiydi. Armin ne bokuna oradaysa. Bana göre o sahnede Eren ve Mikasa olmaliydi. O sahnelerin bitiminda da Mikasa, Eren in isini bir onceki sayidaki gibi bitirmelidi.
#defolArmin
FMA’nin sonundaki sikinti herkes mutlu oldu olen kalan yok onlar mutlu biz cikalim kerametine dendi ki o da beni tatmin etmemistiFMA'nın sonuna ortalamadna iyi de pek bi numarası yok diyen anime/manga dünyası lanetlendi bence. Düzgün biten seri yok lan.