Bleach bir kara deliktir, sadece aksiyondur hikaye olay orgusu falan yoktur bam bam savas sadeceYok ya son bence o kadar kötü değildi.Yani sıralama yapacak olsam Bleach'in üstüne koyarım.
Bleach bir kara deliktir, sadece aksiyondur hikaye olay orgusu falan yoktur bam bam savas sadeceYok ya son bence o kadar kötü değildi.Yani sıralama yapacak olsam Bleach'in üstüne koyarım.
Zaten Kubo kendisi bile hikaye yazamadığını ve Bleach'i havalı şeyler için çizdiğini itiraf ediyor.Bleach bir kara deliktir, sadece aksiyondur hikaye olay orgusu falan yoktur bam bam savas sadece
Ben bu yüzden seriyi kafada bitirmiş adamların serilerini okuyorum mesela Jujutsu gibi sadece işlenişi kalan hikayeleri seviyorum. Dediğin gibi bazı şeyleri anlık düşünüyorlar ve haftalıksa özellikle ciddi sıkıntılar olabiliyor.Sorun Japonlardan çok genel olarak mangaların ilerleyişi ve genel tarzında.Seriler uzun bir süre boyunca devam ettiği için mangaka kafasındakileri doğru dürüst aktaramıyor.
Seriler neyseki eskisi kadar uzun olacakmış gibi durmuyor.Jujutsu ve Kimetsu gibi seriler 2020li yılları domine edecek.Ben bu yüzden seriyi kafada bitirmiş adamların serilerini okuyorum mesela Jujutsu gibi sadece işlenişi kalan hikayeleri seviyorum. Dediğin gibi bazı şeyleri anlık düşünüyorlar ve haftalıksa özellikle ciddi sıkıntılar olabiliyor.
Valla soyle serileri gordukce ki benim favori serimdi berserk, monster o az chapterlarla nasil boyle is yapmis hayret ediyor insanBen bu yüzden seriyi kafada bitirmiş adamların serilerini okuyorum mesela Jujutsu gibi sadece işlenişi kalan hikayeleri seviyorum. Dediğin gibi bazı şeyleri anlık düşünüyorlar ve haftalıksa özellikle ciddi sıkıntılar olabiliyor.
Mikasa simpliğine de laf etmezsin amaUla Eren yüzyılın simpi çıktı ya ben ona şaşırdım. Rumbling'i Mikasa kendisini unutamasın diye yapmış. Çeviriler geldikçe sinirim bozuluyor.
Denji Eren'in görse diz çöküp tövbe ister.Ula Eren yüzyılın simpi çıktı ya ben ona şaşırdım. Rumbling'i Mikasa kendisini unutamasın diye yapmış. Çeviriler geldikçe sinirim bozuluyor.
@Yubashiri-sama Yine bildik. Gerçi Armin simp'i bekliyorduk, olsun o kadarcık.Mikasa simpliğine de laf etmezsin ama