Peki.?
1) Zeke ve Eren'in yan yana gelmesini engellemeye çalıştı. Orda milyon tane insanın yapamadığını yaptı.
2) O Kalipio(boynuzları olan dev)'nun gözüne nişan alıp sıkarak, Mikasa'nın onu kesmesini sağladı.
3) Kaya'nın kendisini öldürmeye çalışmasına rağmen, Kaya'yı bir devden kurtardı. Hatta Sasha'nın ailesine yardım etti.
4) Kolay kolay Marley içinde yaşayan Eldialıların yapamadını yapıp, Duvar içinde olan Eldialıları affetti.
5) Falco ile birlikte bu riski(kanatlı döve dönüşme) almaya karar verip, uçaktaki insanları kutardı.
Gabi daha ne yapsın allahın aşkına yav.
Hani yazdıklarının hiçbirisine katılmamayı geçtim 4. maddeyi okuyunca gözüm döndü.
Eldiaları affetti derken?
O kim köpek affedecek?
Kendi salaklığı ve cahilliğini okuyucu 20 defa , serideki karakterler 20 defa çekti. Hiçbirisinde de öldürülmedi karakter , affedilen taraf hep Gabi oldu.
Şu gerizekalı irrite edici karakterin plot armor sayesinde yaptığı hareketleri övmem ben ya...
Hele 1. maddedeki olay saçmalığın daniskasıydı monitore allah ne verdiyse gecirecektim kendimi zor tuttum.
3. madde için de zahmet olmuş. Kızlarını ; Kaya'nın hayatını kurtaran kişiyi öldürmesine rağmen bu karakter yine affedildi. Yani sashanin ailesine yardim etti , Kayayi devden kurtardi...Zahmet oldu ya Gabi.
Bunu ilk tanıştığında yapmayacak bir karakterdi Gabi.
Karakter gelişimi kesinlikle zorlama ve fiyasko.
AoT bir insan vucuduysa Gabi'nin o vücutta ne oldugunu soylerdim ama ban yerim.