Cevabın için teşekkür ederim. Peki final sezon yani 16 bölüm yetecek mi manga uyarlamasına?Benim bildiğim anime mangaya göre uyarlanıyor ama bazı yerlerde farketmediğim eklemeler olmuş olabilir.
Cevabın için teşekkür ederim. Peki final sezon yani 16 bölüm yetecek mi manga uyarlamasına?Benim bildiğim anime mangaya göre uyarlanıyor ama bazı yerlerde farketmediğim eklemeler olmuş olabilir.
Hayır yetmeyecek.Son bölüm büyük ihtimal 115. manga bölümünü uyarlayacak diye biliyorum.Cevabın için teşekkür ederim. Peki final sezon yani 16 bölüm yetecek mi manga uyarlamasına?
Aynısı uyarlanıyor ama bazı cümleler eksik olabiliyor. Mesela son bölümde Eren Mikasaya daha kötü şeyler söylemişti sanırım oraları koymamışlar. :SManga ve anime hakkında bir sorum var. Mangayı ve animeyi takip eden birisi cevaplarsa çok sevinirim. Manga ve anime birebir mi işleniyor? Bunu gerçekten merak ediyorum. Yani anime uyarlanırken manganın birinci bölümünden son bölümüne kadar aynen mi uyarlanıyor? Yoksa ekleme, çıkarma, hikayeden sapma, kısaltma veya başka durumlar var mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Manga 139 bölüm olacak diye biliyorum. 24 bölüm kalıyor. Movie filan mı olacak acaba. Böyle olursa hiç hoş olmaz. (bence)Hayır yetmeyecek.Son bölüm büyük ihtimal 115. manga bölümünü uyarlayacak diye biliyorum.
Sızan bilgiye göre 116.bölüm olacaktı.Hayır yetmeyecek.Son bölüm büyük ihtimal 115. manga bölümünü uyarlayacak diye biliyorum.
Olay aktarım sırasında biraz farklılıklar görmüştüm ben sadece. Yani bir olay önceden aktarılması gerekirken sonradan aktarılıyor ama bu pek benim için sorun olmamıştı. Başka kısımlara gelirsek ise bazı kısımlar, mangaya göre hızlı işlenmişti. Son bölümde bunu baya bir hissettik ama bu da sorun oluşturmadı bana göre.Manga ve anime hakkında bir sorum var. Mangayı ve animeyi takip eden birisi cevaplarsa çok sevinirim. Manga ve anime birebir mi işleniyor? Bunu gerçekten merak ediyorum. Yani anime uyarlanırken manganın birinci bölümünden son bölümüne kadar aynen mi uyarlanıyor? Yoksa ekleme, çıkarma, hikayeden sapma, kısaltma veya başka durumlar var mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Sızdıran eleman güvenilir mi peki ?Sızan bilgiye göre 116.bölüm olacaktı.
Evet ama güvenilir olsa dahi bir şüphe payı bırakmalıyız. Eskiden one piece spoiler resimlerini paylaşıyordu, şuan AoT anime ve manga spoilerlarını paylaşıyor.Sızdıran eleman güvenilir mi peki ?
Sence tahmini olarak son bölüm spoilerı ne zaman gelir ?Evet ama güvenilir olsa dahi bir şüphe payı bırakmalıyız. Eskiden one piece spoiler resimlerini paylaşıyordu, şuan AoT anime ve manga spoilerlarını paylaşıyor.
Mangaya bu son ayda geldiğim için aot spoilerlarına bakmamıştım aslında. Yani ne desem tutarsız olur.Sence tahmini olarak son bölüm spoilerı ne zaman gelir ?