Okudukça, geriye döndükçe daha çok keyif veriyor.
Historia’nın Eren’i yemeyi planladığı bölümler de bir değişik hissettirmişti ikinci okuyuşta. Eren insanlığı kurtarmak istiyorsan beni yemen gerekiyor falan diyordu hatta. Finale bir gönderme miydi acep ?Okudukça, geriye döndükçe daha çok keyif veriyor.
Tabi, yüksek ihtimalle ona gönderme.Historia’nın Eren’i yemeyi planladığı bölümler de bir değişik hissettirmişti ikinci okuyuşta. Eren insanlığı kurtarmak istiyorsan beni yemen gerekiyor falan diyordu hatta. Finale bir gönderme miydi acep ?
2013 ve 2014 e geçti işte. Yetmiştir ona.Keşke One Piece'i yıllık satışlarda ilk çöp Kimetsu no Yaiba değil de şöyle kaliteli bir seri geçseydi
Ben kafa kafaya gelip geçemedi diye biliyordum ama geçti mi ? Okey o zaman.2013 ve 2014 e geçti işte. Yetmiştir ona.
Hnk nin remakei gelsin silip süpürecek ortalığı.Ben kafa kafaya gelip geçemedi diye biliyordum ama geçti mi ? Okey o zaman.
Dileği mi değiştireyim keşke Kimetsu no Yaiba gibi bir seri olmasaydı
Canavar titan kullanıcısı sevdiği hayvana dönüşüyor gibi bir şey vardı. Zeke çocukken maymunla oynuyordu, şimdiki çocuk da bir sahnede yaralıyken kuşlara bakıyordu. Muhtemelen onun da en sevdiği hayvan oydu.Şaşırtıcı şekilde ilerledi.
İstemsizce, Erwin'i görünce duygulanıyordum okurken. Hange öldükten sonra Erwin ve arkadaşlarını gördüğünde, Armin hatırladığında... Baya bir üzerimde etki bırakan bir karakter olmuş anlaşılan.
Sadece uçan titan meselesi, sonradan eklenmiş gibi oldu bende. Pek içime oturmadı nedense o durum.