o son 2 sayfada benim kalbim titredi ama Isayama'nın eli bile titrememiştir zalim herifUtanmada yok ya bence bu adam çizemedi bir son araya soktu zorla... Adamın eli titremiştir çizerken
o son 2 sayfada benim kalbim titredi ama Isayama'nın eli bile titrememiştir zalim herifUtanmada yok ya bence bu adam çizemedi bir son araya soktu zorla... Adamın eli titremiştir çizerken
Yorgun Demokrat...
Acaba bu erenin kaçıncı deneyişi.Her başarısız olduğunda bilincini geriye yolluyo son saniyede galiba.Ya da sonsuz bir döngüye takılı kalmışta olabilir.
Bu 1.bölümdeki ilk sahnelerden biri ve burada Mikasa'nın saçı kısa...
Bu da son sahne.İki sahne de aynı.Adam ilk bölümden finalin sahnesini bize verdi.
Yordun bizi İsayama...Ama muhteşem bir mangaka olduğunu da kanıtladın
bi nekrofili hisseetim başta bi sarsıldım sahnede.Dedim akli melekelerini mi kaybetti,aşık olduğu adamın kafasını kopartıp öpmesi ilginçti ama en azından öpüştüler bu bana yeter aga.kaç yıldır bekliyozAcaba bu erenin kaçıncı deneyişi.Her başarısız olduğunda bilincini geriye yolluyo son saniyede galiba.Ya da sonsuz bir döngüye takılı kalmışta olabilir.
Emin olduğum tek şey var , o da yazıklar olsun mikasa.Herkesten beklerdim senden beklemezdim.Nasıl bir psikopatmışsın , hem öldürüp öpüyor birde.
Acaba bu erenin kaçıncı deneyişi.Her başarısız olduğunda bilincini geriye yolluyo son saniyede galiba.Ya da sonsuz bir döngüye takılı kalmışta olabilir.
Emin olduğum tek şey var , o da yazıklar olsun mikasa.Herkesten beklerdim senden beklemezdim.Nasıl bir psikopatmışsın , hem öldürüp öpüyor birde.