Okuduğum senelere yazık valla 2.Okuduğum senelere yazık valla.
Son bence o kadarda kötü olmayacak.Bleach ve Naruto'yu aratacağını söyleyen tipler var ama bana göre abartıyorlar.Bitsin rezil
Bu herifte önüne geleni öldürüyor.Serinin başındaki Keşif Birliği askerlerinden toplasan yedi tanesi falan şuan hayatta.İdeal mangaka Isayama ile Oda arasında bir yerlerde olmalı karakter öldürme konusunda.oda sensei bu mangadan ilham alsın biraz aotun mangakası karakterlere acımyor öldürüyor
Hange yi harcadı öyle saçma ölüm mü olur. Öldürme yani battı mı sana Hange saçmaydı ölümüBu herifte önüne geleni öldürüyor.Serinin başındaki Keşif Birliği askerlerinden toplasan yedi tanesi falan şuan hayatta.İdeal mangaka Isayama ile Oda arasında bir yerlerde olmalı karakter öldürme konusunda.
Asıl sorun ölümün kendisinden çok ölüş şeklinde yatıyor.Bu kadar önemli bir karakterin böyle pisi pisine gitmesi cidden sinir bozucu.Senor Pink'in eşinin ölümü bana göre bütün AoT ölümlerinden daha dramatik.Hange yi harcadı öyle saçma ölüm mü olur. Öldürme yani battı mı sana Hange saçmaydı ölümü
Devin kime geçtiği hakkında fikir yürütmek zor.Dediğin gibi Historia'nın bebeye gecmiş olabilir ama sanmıyorum.Eren mefta olduysa neydi şu kraliyet devi mi ne kime geçti? Histo'nun bebeye olmasın. Son panel öyle açıklanabilir bak.