Kötü birisine dönüşmedi aslında. Kendisi hep böyleydi. Eren'in tahammül edemediği tek şey varsa o da; özgürlüğünün elinden alınmasıdır. Hiçbir şekilde sınırlandırılmak istemiyor. Bu yüzden ada dışındaki tüm insanlığı öldürmeye kalktı.Birkaç sene önce mangasını okuyordum. Eren iyi bir çocuktu. Meraktan son bölümü okudum da Eren ne ara kötü bir karaktere dönüştü? Birisi kısaca yaşananları anlatırsa sevinirim açıkcası.
Ada dışındakiler ne yaptı da özgürlüğü kısıtlandı peki? Hepsini öldürecek kadar canileşmesini garipsedim açıkcası.Kötü birisine dönüşmedi aslında. Kendisi hep böyleydi. Eren'in tahammül edemediği tek şey varsa o da; özgürlüğünün elinden alınmasıdır. Hiçbir şekilde sınırlandırılmak istemiyor. Bu yüzden ada dışındaki tüm insanlığı öldürmeye kalktı.
Armin'in kitabında anlattığı gibi bir dünya olmadığı için yaptı. Ana sebebi bu. Ada dışında insanların olduğu için dilediği gibi buzdan diyarı, çölü falan gezemeyecekti.Ada dışındakiler ne yaptı da özgürlüğü kısıtlandı peki? Hepsini öldürecek kadar canileşmesini garipsedim açıkcası.
Kafayı sıyırmış yani. Müsait olduğum bir zamanda baştan okuyacağım. Teşekkürler cevaplar için.Armin'in kitabında anlattığı gibi bir dünya olmadığı için yaptı. Ana sebebi bu. Ada dışında insanların olduğu için dilediği gibi buzdan diyarı, çölü falan gezemeyecekti.
Benim için sonda Gabi ölsün yeter.Eren kazansaydı daha tatlı olurdu da bu bitiriş de fena değil. Yürek burkan cinsten üstelik.
''Vaktiyle bir Eren Yeager varmış'' var olsun.
Levi ölür Gabi ölmez:dBenim için sonda Gabi ölsün yeter.
Adamların evleri yerle bir oldu.Eren'i desteklememe konusunda haklı sayılırlar.Destekleyenlerin bir çoğu fanatik tipler.Eldia'lıların büyük çoğunluğu onlar gibi değil.Kim ne derse desin bu davada haklı olan taraf Eren başkanımdı. İki feslinin göz yaşına kanıp davamızı karaladılar.
İnşallah Eren öldükten sonra hayatta kalanlar Eren'in memleketine saldırır suru yıkar ne kadar Eldia'lı çoluk çocuk kadın erkek yaşlı varsa kılıçtan geçirip çarmıha gererler.
Eren başkanımın kıymetini bilemeyen halk bunu hak ediyor.