Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Attack on Titan

Manganın sonu hakkında

• Kullanılan toplam oy
    124
İnanılmaz iyiydi Türkçe okuduktan sonra pekişti. Adam başlattığı her hikayeyi bir bütün halinde toparladı, bunu yaparken de kurgu dersi verdi.
Avengers, arkadaşlığın gücü deniliyor da, Berserk'te bile bu kadarı var. Tek hatası çok acele etti. Bu mücadeleyi iki bölüme falan yaysa, daha iyi olurdu. Bakalım son iki bölümde neler açılayacak, manganın son panelini önceden paylaşmıştı. Nereye bağlayacağını merak ediyorum.

Üye silindi 1004

Avengers, arkadaşlığın gücü deniliyor da, Berserk'te bile bu kadarı var. Tek hatası çok acele etti. Bu mücadeleyi iki bölüme falan yaysa, daha iyi olurdu. Bakalım son iki bölümde neler açılayacak, manganın son panelini önceden paylaşmıştı. Nereye bağlayacağını merak ediyorum.
Arkadaşlığın gücü de değil ha.. Adam Armin'le Zeke'ye o konuşmayı Facebook aforizma sayfalarında paylaşılsın diye yaptırmamış. Çok basit canlı olan her şey hayatta kalmak ister, canlı yaşamı sona ermesin diye Eren'in yaptığına varoluşçu bir tepki gösterdiler. Öyle kolay bir şey mi canlı nüfusunu yok etmek? Katliamcı tayfa anlayamıyor. Benim eleştireceğim tek mevzu işin yine kadere ve dine bağlanmış olması. Ölüm'ün olmadığı yer falan...

umarım arkadaşlar birleştik ereni yendik code geass gibi bir sonla bitmez benim korkum lost gibi (lost'ta aot'un aksine 578457348 milyar tane soru cevapsız bırakılıp bitirilmişti) cevapsız bitmesi bu adam bunu öldüreceklerini tahmin edebiliyordur ki serbest bıraktım sizi gelin beni öldürün diyor yani armini ve zeke'yi yutup sonra da evet sizin kendi isteğinizle buradan çıkmanız mümkün falan ne bileyim çok çok iyi seri ama sonunu çok zorluyor. sonu müthiş bitmesi gerekmez zira serinin kendisi muhteşemdi ortalama bir son iyi olmasına da gerek yok çok kötü olmasın yeter

Her şeyi geçtim ama bir anda kuş titan diye bir şey çıkarmaları çok saçma oldu. Yav şimdiye kadar uçan bir titan görmedik ama ne hikmetse kuşa ihtiyaç olduğunda hemen bir tane senaryo icabı uyduruldu :mad: Başlarda efsane giden seri sonlara doğru kestane oldu resmen.

birkaç yerde gördüğüm kadarıyla eren'in öyle kolay kolay ölmediğini biliyoruz ölmeyecek demiyorum eğer son 2 chapter kaldıysa bitime önümüzdeki chapter'da eren'in gözünden olayları görücez çünkü rumbling başladığından beri sadece tayfayla konuştu hiç kendi gözünden ne olduğunu göstermedi bir de grisha'nın zeke'ye dediği bütün herşey eren'in istediği gibi olacak senin istediğin gibi olmayacak diyaloğu ayrıca uçan titan zorlamasına ek olarak şunu da söyleyeyim ulan seri boyunca acımadan çat çat karakter öldürüyorsun rumbling oluyor bir allah'ın kulu (ya da ymir'in kulu seri açısından) ölmüyor seri dinamiğine uymadı bence denilebilir ki eren istemedi ölmelerini yine de tatmin edici olmuyor ben reiner'ın da ölmesini beklerdim adamın hayata dair tutanacak dalı kalmadı
ek olarak eren çok sağlam çizilmiş bir karakter gerçekten çok çok iyi hemen öyle bunlar düşman diyip önüne geleni biçmiyor kötü karakterse böyle kötü karakter olunur dersi verdi orada isayama sırf o yüzden bile kötü bitse dahi efsane bir seri

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık