Levi, serideki en düzgün karakter dediğin gibi. Bu seriye başlamam levi ile oldu ama adamın ne hale geldiğini görünce insanın içi parçalanıyor be. Serideki herkes ölseydi de şu leviyi bu hallerde görmeseydik. Daha önce açıldı mı bilmiyorum ama serideki en güçlü karakter levi gibi geliyor bana. Adamın tek eksisi insan vücuduna sahip olmasıLevi bu serideki en düzgün ve şerefli karakter. Sarsılmaz bir güç. Yine kendine yakışanı yaptı.
Mangaka da psikopat ha millet mutlu son diye dursun. Levi'yi ne hale getirdi... Başka seride olsa ya ölürdü ya da hayatına devam ederdi. Burada yaratığa dönüştü hayatta kalması karşılığında.
Reis karakter olarak da çok sağlam ve tutarlı. Gelgitleri de yok çok net bir adam. Öbür herkesin gelgitleri problemleri varken, Levi çat çat o an ne yapması gerektiğine inanıyorsa onu yapıyor. Belki de serinin en insansı olmayan karakteri. Hatta diğer karakterler bana çok gerçekçi gelirken, Levi onların yanında baya kurgusal kalıyor. Çünkü fazla kusursuz. Herhalde bu yüzden onun da insan olduğunu hatırlatmak için parçalayıp geçti mangaka.Levi, serideki en düzgün karakter dediğin gibi. Bu seriye başlamam levi ile oldu ama adamın ne hale geldiğini görünce insanın içi parçalanıyor be. Serideki herkes ölseydi de şu leviyi bu hallerde görmeseydik. Daha önce açıldı mı bilmiyorum ama serideki en güçlü karakter levi gibi geliyor bana. Adamın tek eksisi insan vücuduna sahip olması
Levi'yi sıkıcı bir Mary Sue olmaktan çıkaran şey serin ve köşeli olması mı?Reis karakter olarak da çok sağlam ve tutarlı. Gelgitleri de yok çok net bir adam. Öbür herkesin gelgitleri problemleri varken, Levi çat çat o an ne yapması gerektiğine inanıyorsa onu yapıyor. Belki de serinin en insansı olmayan karakteri. Hatta diğer karakterler bana çok gerçekçi gelirken, Levi onların yanında baya kurgusal kalıyor. Çünkü fazla kusursuz. Herhalde bu yüzden onun da insan olduğunu hatırlatmak için parçalayıp geçti mangaka.
Daha çok etkileşime girdiği Dünya'da Mary Sue olmaması.Levi'yi sıkıcı bir Mary Sue olmaktan çıkaran şey serin ve köşeli olması mı?