Zeke nin planı ve tek çıkış yolu ötenaziydi. Eren in görünen planı ise tüm dünyadan intikam alarak toptan temizlikti.Gizli bir planı var mı gelecek ay göreceğiz. Bölümde Zeke , Armin ile görüştükten sonra kendini bilerek ortaya çıkarıyor ve bir nevi intihar ederek yürüyüşü durduruyor.Ortada kocaman bir eldia halkı ve titan sorunu var.Nasıl çözecekler merak diyorum
Herşey su kirkiayak organizmanin yok edilmesiyle asılacak sanırım.Erenin ve aymirin planı bu idi.Eren direk kendini öldürse hikaye biterdi ama bundan fazlası tabiki yaşayan organizma izin vermezdi.Bu yüzden arkadaşlarindan yardım istedi.Olmeyi göze alarak tabiki de.
Bana kalırsa organizma yok olunca 13 sene olayı ve titan güçleride ortadan kalkacak ve eldianin laneti biticek bütün suç yaşayan organizmanin olacak.
Tahminimce Aymir titan gücünden nefret ediyordu ve kendini öldürerek bir nevi kurtulmayi denedi ama kral frizt öyle rezil adamki bu güç için öz evlatlarına yamyamlık yaptırdı.Ve bugünlere kadar geldi ne için güç ve iktidar için.Hikaye böyle bitmesine sevindim ama okadar insan ölmek zorundamiydi tartışılir.
Yaşayan organizma mutlaka birilerine ihtiyaç duyuyor gibi ve uzaylı olduğu da aşikar sanırım.