Yazar bir de manganın son sayısında Levi'a Armin'i seçtiğim için hiç pişman değilim iyi ki yaşıyor filan dedirtiyor. Gülme krizine girdim orda. Yazarın benim için en büyük hatasını savunması baya acınası. Fan tepkisine mağruz kalmamak için serinin en iyi karakterini öldürdü. Sonunda umarım aynı benzer hatayı tekrar yapmaz da Eren galip gelir.
Buradan yazayım. Yazdıklarında haklısın. Yahu pişman olman için daha ne olması lazım? Erwin'den sonra içinize kadar sızdılar. Generale suikast bile düzenlediler. Levi'nin pişman olması için adanın ve içindekilerin tamamen yok olması gerekiyor herhalde. Belki öyle olduğu zaman bile ''iyi ki Armin'i seçtim hea'' falan der. Bunlar daha dışarıdan gelen casusları anlamaz iken, Erwin Eren'e gerçek düşmanı soruyordu. Darbe yaptı lan adam, darbe! Kolunu kaptırmışken bile emir veriyordu. Levi gibi bir deli köpeği(!) emrine aldı, komuta etti. Eren'in kahramanıydı Erwin. İşler hiçbir zaman bu noktaya gelmezdi. Bir de Levi demez mi ''Titansız dünya çok da eyi değilmiş, çok da şey yapmayın'' Ulan duvarların içinde kötü insanlar olmasa zaten polis kuvvetleri kurulmaz. Duvarın içinde bile kanun, hakim, polis gibi kavramlar varken titansız dünyanın ütopya olduğunu sanacak kadar salak olduğunu mu düşünüyorsun Keşif Birliğinin? Tamamen vicdan mastürbasyonu yapıyor Levi. Yok gözleri sana benziyormuş da, senin gibi bakıyormuş da. Erwin gibi bakmak yetmez aslanım, Erwin gibi yapacaksın, Erwin gibi komuta edeceksin. İçtiğiniz şaraptan bile kazık yiyen adamlarsınız siz. Çok sinirlendim. Saatlerce yazabilirim. Bu yazdıklarıma cevabı olan, ya da yanlış düşündüğümü düşünen varsa lütfen yazsın. Bu fikirler aklımdan çıkmıyor çünkü.