Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Attack on Titan

Manganın sonu hakkında

• Kullanılan toplam oy
    124
Eren bu noktaya geldikten sonra zaten çıkıp ay ben kendimi kaybettim falan filen zırvaları okumak istemiyorum. Seri zaten kestirlemiyor... Sadece ya batıracak ya da tahmin olmayan bir şey olacak Gabby ve Falco nun son arclarda bu kadar öne çıkması bitimimde de bu ikisinden bir şey geleceğime işaret bence ..

Eren karşı tarafı yok etmiyor ya da savaşmıyor. Eren kendi ırkı dışında masum ya da suçlu herkese soykırım yapıyor. Eren'in yaptığı savaşmak değil.

Ayrıca gerçek hayattan anlamsız örnekler vermeye gerek yok Eren'in yaptığının gerçek hayatta bir karşılığı yok. Eren'e en yakın verebileceğimiz örnek Hitler bu bile haksız bir ruh hastası olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Akıl sağlığı yerinde olmayan birisi Eren.
üstat gerçek hayattan örnek verme demişssin ama ruh hastası dediğin karakter de dünyası anime, manga hayal ürünü yani ruh hastasını bir hayale demenin mantığı yok yani gerçek hayattaki mantıkla ereni ruh hastası ilan edip gerçek dünyadan örnekler vermek paradoksal bir durum bir de hitler demişssin ben eren oh ne güzel herkesi öldürüyor adam haklı demiyorum da hitler örneğinden hemen tezini çürüteyim 80 yıl önce savaş bitmiş adalarına çekilmişler sen gidip adamların hayatlarını karpuz yarar gibi yarıyosun burada diyebilirsin ki onlarda titan gücü var tehlikeliler, marleyde de 7 tane var ve paradis adalarının hafızaları silinmiş vaziyette yani hitler örneğine göre biz 2.dünya savaşını kazandık hitleri yendik ama bunlarda örnekte olduğu gibi diyelim 80 yıl sonra gelip bilimde ilerleyip atom bombası yaparlar bizi yok ederler onun için hepsinin kökünden kazıyalım diyorsun ki kaldı ki sende de atom bombası var 1 sezon öncesine gitsen ulan adamları bitirdiler onların gözünden bakıyosun bir yandan diğer taraftan şimdi bakıyorsun (recency effect denen şeye bir bakabilirsin) eren'in 3. bölümde animede falcao'ya çektiği nutuk gibi savaş çirkin birşey haklı taraf olması çok çok nadir onun için eren ölsün şu gebersin demek yerine hikaye karakter gidişatına bakmak mantıklı olup olmadığı üzerinde düşünmek çok daha yerinde

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık