Ar namus kalmamış halka açık bilinçlerde yapıyorlar bir de. Ben orayı hiç detaylı düşünmemiştim
Yalnız şaka maka doğru ha sjdjdjd her şeyi duyuyorlar hdhdhd torunların torunları sövecek hdjdhKodlarımızla genetiğimizle oynuyor bu ahlaksızlar....
Ar namus kalmamış halka açık bilinçlerde yapıyorlar bir de. Ben orayı hiç detaylı düşünmemiştim
Yalnız şaka maka doğru ha sjdjdjd her şeyi duyuyorlar hdhdhd torunların torunları sövecek hdjdhKodlarımızla genetiğimizle oynuyor bu ahlaksızlar....
Historia'dan olan çocuğun günahı neydi? Çocuğun zihninin içinde Armin'in sevişme teklifi dönüyor şu an...Yalnız şaka maka doğru ha sjdjdjd her şeyi duyuyorlar hdhdhd torunların torunları sövecek hdjdh
Hadi Naruto'da Naruto'nun veledleri olayı bilmediğinden baba ilk öpücüğün kim dediğinde söylememe seçeneği vardı. Burada naklen yayın... Çocuk doğduğunda böyle Dünya'nın diyebilir. Hakkıdır yani.Milletimizin bilinçaltı içerisinde Armin, Eren'e ahlaksız teklifte bulunuyor. Ey evlad-ı fes uyan reklam arası sona erdi mekanın sahibi geri geldi.
Historia'dan olan çocuğun günahı neydi? Çocuğun zihninin içinde Armin'in sevişme teklifi dönüyor şu an...
O çocuktan da bir halt olmaz Eren katkılı djdhdhhMilletimizin bilinçaltı içerisinde Armin, Eren'e ahlaksız teklifte bulunuyor. Ey evlad-ı fes uyan reklam arası sona erdi mekanın sahibi geri geldi.
Historia'dan olan çocuğun günahı neydi? Çocuğun zihninin içinde Armin'in sevişme teklifi dönüyor şu an...
Naruto en azından kendini çoğaltıyordu. Ben değil klonum öpmüş diyebilir... Klon çok olunca yönelim konusunda da kafan rahat olur. Dersin ben değil klonummuş. Kim bilecek... Armin açık açık tüm ecdadın önünde Eren'e karşı duyduğu arzuyu söyledi...Hadi Naruto'da Naruto'nun veledleri olayı bilmediğinden baba ilk öpücüğün kim dediğinde söylememe seçeneği vardı. Burada naklen yayın... Çocuk doğduğunda böyle Dünya'nın diyebilir. Hakkıdır yani.
Harbi çocukken de ne iticiydi... Yetişkin hali bile bu kadar değil...O çocuktan da bir halt olmaz Eren katkılı djdhdhh
Raw bölüm mü spoiler resimleri mi ?
Daha Eng bile yok yav sakin.Türkçe yok mu? Mangadenizi bile çevirmemiş sjjsjs
Çatladım yav nsshhsjDaha Eng bile yok yav sakin.
Sadece 2 resim mi ?