Evet gözükmüyor mu? Senden daha fazla ayrı kalmak istemiyorum diyor balonun birinde sdfhgsdfArmin topu mu o?
Senin çay bayır lafın aklıma geldi direk
Evet gözükmüyor mu? Senden daha fazla ayrı kalmak istemiyorum diyor balonun birinde sdfhgsdfArmin topu mu o?
Armin anime manga dünyasının gördüğü en büyük gay. O yüzden en büyük titanı da ona verdi mangaka. Vurgu yapıyor "çok dev bir şey gördüyseniz o gay Armin'dir" diye... Eren bu kadar katliamı zaten Armin'in körpe sarı vücudu için yapmıyor mu?Evet gözükmüyor mu? Senden daha fazla ayrı kalmak istemiyorum diyor balonun birinde sdfhgsdf
Senin çay bayır lafın aklıma geldi direk
Armin ve Eren isimli fitne hücresi bana yine fes taktırdı. Laz burnu olması dışında gayet güzel olan bir kadını bırakıp Eren'i arzulaması Armin'den iyice nefret etmeme sebebiyet verdi. Sağ ya da yol profilden bakmazsan gayet güzel bi kız.Kıskanmayın!
Bakın işte neler çekiyoruz . Neden bu ay bölüm gelmedi ?Aboov daha biz atmadıkta bu kaynak neymiş açar açmaz kapattım direkt sayfayı, gözüm ağrıdı.
Uçan dev gemiyi batırmaz umarım. Yeni Mikasalar için gemçnin batmaması lazımTam bir teletabi bölümüydü ulan hala durmuşlar Eren e sesleniyorlar hddhdhdjsh şaka gibisiniz? Vasıfsızlar ... Neyse ki uçan dev olacak o biraz heyecanlandırdı titanların üstüne bomba atacaklar dhdhdh
Gabilerin çokta umrundaydı hdhdhdh hatta gebersin Mikasalar, ulan aşkitom Leviye bile utanmasalar Eren yapma kyah dedirteceklerBakın işte neler çekiyoruz . Neden bu ay bölüm gelmedi ?
Uçan dev gemiyi batırmaz umarım. Yeni Mikasalar için gemçnin batmaması lazım
Eren yapma kyah!!Gabilerin çokta umrundaydı hdhdhdh hatta gebersin Mikasalar, ulan aşkitom Leviye bile utanmasalar Eren yapma kyah dedirtecekler
Mikasa konuşurken bir an arkadan Levi'ye benzettim. Dedim bu Levi'ye bu tarz sözler söyletecek kadar düştünüz mü... Sonra eğitimli köpek olduğu ortaya çıktı da biraz rahatladım.Eren yapma kyah!!