Vallahi gabi kim unuttum ben.Zaten bir günde güncele geldim animeden takip ediyordum.Onlar yan karakter zaten. Gabi'nin gözükmesi lazım.
Vallahi gabi kim unuttum ben.Zaten bir günde güncele geldim animeden takip ediyordum.Onlar yan karakter zaten. Gabi'nin gözükmesi lazım.
Gabi patates indirmekten yorulmuyor. Adeta bir patates avcısı.Ben bunu Gabi'nin patatesi indirmesinden bıraktım.Başka patateslerde indirmiş galiba.İlk görüşte sevmiştim zaten karakteri bi ara okuyayım şunu
Spoilerda en çok ilgimi çeken kısım... Bundaki torpil hiçbir karakterde yok. :/Eren'e karşı olan ekip adadan gemi ile ayrılmaya çalışıyormuş. Magath ise kimse onları takip etmesin diye diğer gemiyi patlatmaya çalışıyormuş, son sayfada Pieck ve Gabi patlamayı izlerken ağlıyormuş.
Gabi Floch'u zurnalamış ama ölüp ölmediği belli değil okyanusa düşmüş. Sızıntıyı paylaşan kişi ölememiş gibi diyor.
Falco'nun devi gözükmüş, sızıntıyı paylaşan kişi kanatları olmayan bir griffine benzetmiş.
Annie ve Reiner ölümden dönmüş.
Bölüm adı: Nostalji
Seni alalım buradan.Tam kafayı yemelik ortamdasın şuanAna karakter mi değisti ne oldu ya ilk sezon dan sonra izlemedim.?
Animenin final sezonu geldiği icin devam etmeyi düşünüyordumSeni alalım buradan.Tam kafayı yemelik ortamdasın şuan
İzle bence.Devamı güzel olsa harika bir seri olabilirdi. Ama belli olmaz.Bir anda övmeye başlayabiliriz.Şimdi sana spo vermek istemem ama 3.sezon part 2.de anormal derecede mükemmel bir dövüş var.Sırf onun için izleAnimenin final sezonu geldiği icin devam etmeyi düşünüyordum
izlemsem mi.?
Ana karakter değisme olayı doğrumu öyleyse bağlanmayayım karakaterlere.?İzle bence.Devamı güzel olsa harika bir seri olabilirdi. Ama belli olmaz.Bir anda övmeye başlayabiliriz.Şimdi sana spo vermek istemem ama 3.sezon part 2.de anormal derecede mükemmel bir dövüş var.Sırf onun için izle
Yok yav.Eren hala ana karakter.Keşke olmasa amaAna karakter değisme olayı doğrumu öyleyse bağlanmayalım karakaterlere.?