Son bölümü baştan okudum da Yeagaristlerde zaten sağlam adam yokmuş, insan bir kaç tane sağlam bişiler verir yok samual yok bilmem ne Armini gördüğüm yerde sinir oluyorum zaten... Kos koca sayı aşırı boşmuş harbiden ha ..
Bundan sonraki sayılar da boş olursa ki en az 1 2 tane bekliyorum nasıl ekime kadar bitecek ki acaba son sayıyı fazla mı çizecek ki 100 sayfaSon 3 koca bölümü salak Connie ve aynı zeka seviyesindeki ayak takımına ayırmasa çoktan bitmiş olabilirdi.
Ya çok büyük fiyasko olacak ya da bitirmeyecek.Bundan sonraki sayılar da boş olursa ki en az 1 2 tane bekliyorum nasıl ekime kadar bitecek ki acaba son sayıyı fazla mı çizecek ki 100 sayfa
Bana da bitmez gibi geliyor ama anime olayı kesinleştiği için belki o yarıda kalacak artık kaç bölüm olacaksa..Ya çok büyük fiyasko olacak ya da bitirmeyecek.
Fragmana Paths sahnesini ve Ymir geçmişini koymuşlar. Yarıda bırakmaları çok zor ihtimal.Bana da bitmez gibi geliyor ama anime olayı kesinleştiği için belki o yarıda kalacak artık kaç bölüm olacaksa..
Reyiz sakin, bugünün akşamına spoilerlar düşmeye başlar.Kardeşim çıkrasana bölümü artık!!
+1.artık baymaya başladı.zaten aylardır bekliyoruz ve daha beklicez,bari kaliteli devam etsinSon 3 koca bölümü salak Connie ve aynı zeka seviyesindeki ayak takımına ayırmasa çoktan bitmiş olabilirdi.