Öyle gibi duruyor. Dövülesi bir yan karakter için ana karakteri ciddi ciddi harcadı mangaka.Ana karakter değisme olayı doğrumu öyleyse bağlanmayayım karakaterlere.?
Öyle gibi duruyor. Dövülesi bir yan karakter için ana karakteri ciddi ciddi harcadı mangaka.Ana karakter değisme olayı doğrumu öyleyse bağlanmayayım karakaterlere.?
Yok yav.Eren hala ana karakter.Keşke olmasa ama
Dedikleriniz bir biriyle örtüşmüyor değisti mi anlamadım neyse izleyince anlarım artık.Öyle gibi duruyor. Dövülesi bir yan karakter için ana karakteri ciddi ciddi harcadı mangaka.
Değişmedi.Daha az gözükmeye başladı.Eren hala en önemli karakter.Dedikleriniz bir biriyle örtüşmüyor değisti mi anlamadım neyse izleyince anlarım artık.
Dövülesi dediğin yine birilerini harcamış...Öyle gibi duruyor. Dövülesi bir yan karakter için ana karakteri ciddi ciddi harcadı mangaka.
Ya evet onlar açısından da öyle ama sonuçta erenler hiçbir şeyin farkında olmayan çocuklardı. Bunlar Erenlerin yanında takılıp aynı kaptan yediler içtiler. O yüzden benim açımdan baya sinir bozucu bu olay. Umarım Eren alayını öperHain sayılmazlar. Onlar açısından da onlar haklı be reis. Eldian da çok temiz değil.
Dediğini yapmayıp ne yapacaklardı? Geri de dönemezlerdi.Ya evet onlar açısından da öyle ama sonuçta erenler hiçbir şeyin farkında olmayan çocuklardı. Bunlar Erenlerin yanında takılıp aynı kaptan yediler içtiler. O yüzden benim açımdan baya sinir bozucu bu olay. Umarım Eren alayını öper
İşte her şeyin bir bedeli var o yüzden. Eren ne güzel öttürecekti hepsini. Armin ile Mikasa çok romantik takılıyor bu işlerde. Yine Ereni durdursunlar ama kendileri durdursunlar. Yani sonuçta Adamın biricik Anasını gözünün önünde yediler. O yüzden Erenin bunları gömmek istemesi çok doğal. Tabi biraz aşırıya da kaçıyor herkesi yok etmek isteyerek orası ayrıDediğini yapmayıp ne yapacaklardı? Geri de dönemezlerdi.
En son bıraktığımız zaman Eren ötüyordu.İşte her şeyin bir bedeli var o yüzden. Eren ne güzel öttürecekti hepsini. Armin ile Mikasa çok romantik takılıyor bu işlerde. Yine Ereni durdursunlar ama kendileri durdursunlar. Yani sonuçta Adamın biricik Anasını gözünün önünde yediler. O yüzden Erenin bunları gömmek istemesi çok doğal. Tabi biraz aşırıya da kaçıyor herkesi yok etmek isteyerek orası ayrı
Annie ve Reiner'in gerçekten kötü karakterleri olduğunu düşünmüyorum.Onlara küçüklükten beri bu öğretildi.Sorgulanmadı.Temsili kuzey kore gibi hani.Şu Annie ve Reiner hainleriyle nasıl anlaşma yapıyorlar hala aklım almıyor. Hele Armin hele hele Mikasa. Mikasa’yı yedirip içirip karnını doyuran Erenin annesinin nasıl öldüğünü unuttular sanırım. Tüüü yazıklar olsun lan bak yine sinirlendim...