Üye silindi 1004
Sasha'nın hani haberi yoktu dış dünyadan. Kendin de hatırladın tabii şimdi. Sasha dış dünyayı gezdi tozdu içti yedi içti. Sonra Eren abisiyle terörizmin tadını çıkardı. Fakat kim suçlu Gabi.... Yok öyle yağma. Gabi adayı gezip gördüğü anda özür diledi üstüne kefaretini ödedi. Sadece bi kere de ödemedi bu kefareti. Defalarca ödedi. Eren yaptığı pisliklerin bedelini ödedi mi? Hayır. Geçiniz efendim. Yok annesi ölmüş. Annesini öldürenlerden intikam alsaydı o zaman şehir meydanını sivillerle doluyken hava uçurmanın bahanesi mi bu?Başkasını alıntılayıp benim yazdıklarıma cevap vermek ne oluyor anlamadım yalnız.
Eren'in arkadaşının da yarısı gitti. Canını emanet ettiği insanlar hain çıktı, anası öldü, bir çok yoldaşı gözleri önünde öldürüldü, yendi, ezildi vs vs vs.
Kendi bile titan midesine düştü. Eee???
Hayır Gabi aşkıyla yanıp tutuştuğun için herkesi fan sanabilirsin de bir seriyi okuyanlar sadece fanlar ve haterlardan ibaret olmaz.
Sana hatanı gösteren insana fan demekle de haklı olunmaz.
Yani şimdi daha bir ton şey yazılır da sen kendini kaybettin, saldırı moduna geçtin, bu kadar temel bazı gerçekleri bile unutmuşsun, böyle olmaz. Bir sakinleş, su iç falan, sokağa çıkamamak yaramamış. Sonra geri gel, gene konuşuruz.
Sivilleri havaya uçur sonra annem öldü... Hahayt!
Gabi'den fazla gezdi tabi. Fakat bazı arkadaşlara göre Sasha dış dünyayı bilmiyormuş. Gabi zaten Connie'yi de takip etmedi. Manga sayfasını atıyoruz yine kendince yorumluyor karşı taraf. Ne fanlıkmış ya. Adolf Jaeger fanları lütfen mangayı güzelce okuyun panelleri kaçırmayın.Tavşan kanı Rize çayı içmedi mi bunlar?
Sonra kımız içip, kafayı bulmadılar mı?Gabi'den fazla dünyayı görmüştür. Fakat şerefsiz olduğu için tüm dünyayı yok etmek istiyor.
Tüm dünya bir patates sevici, et hırsızı kız kadar olamamış.