Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Attack on Titan

Gözün mözün kayar mazallah, zaten mangacı kardeşlerimiz de konuyu spoiler'a boğdu sağ olsunlar :D
Bu durum istemsiz oluyor :S Bende pek fazla mangacı değilim. Sadece animesi bitip mangası devam eden serileri mangasıyla takip ediyorum.

One piece içinde sırf tartışmalara katılıp tartışmalardan ve herhangi bir x konusunun veya baska bir tartismanin verdiği tartısma hazzı yuzünden takip ediyorum :D

Insanin sevdigi bir konu uzerinden tartismasida ayri bir zevk veriyor :D

Bu durum istemsiz oluyor :S Bende pek fazla mangacı değilim. Sadece animesi bitip mangası devam eden serileri mangasıyla takip ediyorum.

One piece içinde sırf tartışmalara katılıp tartışmalardan ve herhangi bir x konusunun veya baska bir tartismanin verdiği tartısma hazzı yuzünden takip ediyorum :D

Insanin sevdigi bir konu uzerinden tartismasida ayri bir zevk veriyor :D
:) Ben bu seriyi çok sevdiğim için ve animeyi beklememek için bi ara mangaya niyetlenmiştim. Açtığımla kapatmam bir oldu desem yalan olur; çünkü önce bi şok oldum, bu kim lan dedim meğer Mikasa'ymış mesela. Sonra kendime gelince kapattım ve bu güzelim seri bu kalitede animeye aktarıldığı için şükrettim :D

:) Ben bu seriyi çok sevdiğim için ve animeyi beklememek için bi ara mangaya niyetlenmiştim. Açtığımla kapatmam bir oldu desem yalan olur; çünkü önce bi şok oldum, bu kim lan dedim meğer Mikasa'ymış mesela. Sonra kendime gelince kapattım ve bu güzelim seri bu kalitede animeye aktarıldığı için şükrettim :D
:D ilginç bir anı. Mangasını bilmem ama animesi çok tatminkar. Yani manga genel olarak anime istenilen sonucları karsılayamadiğı veya hatalarla veya karekterlerin abuk subuk sekillendigi zaman okunur bu animenin böyle olduğunu zannetmiyorum. Umarım böyle devam ederler bozmadan.

Yani guncele gelmekte istemiyorum bekle bekle zaman gecsin diye ama biraz yavaslasamda izle izle moduna geçiyorum :D

Yorum için teşekkürler. Abartalım/Abartacagız. :D

Spoiler konusuna gelince yorum okumaya degil anime hakkindaki dusuncelerimi yazmaya geliyorum.(Şimdilik)

He tabi forum yorumlarindan degil anime izledigim site'de anime bolumu hakkinda yedigim bir spoiler bana pahalıya patladı. :(
Hangi Spoiler olduğunu tahmin edebiliyorum.

Ohooo ilk sayıları açıp baksan iyice soğursun. Yıllar geçtikçe İsayama'nın çizimleri de güzelleşiyor. Özellikle 50. sayıdan sonraki çizimleri benim çok hoşuma gidiyor.

hatalarla veya karekterlerin abuk subuk sekillendigi zaman okunur bu animenin böyle olduğunu zannetmiyorum.
Birinci sezondaki Eren'in Annie'ye karşı son kez dövüşürken olan şeylerin bazıları abuk subuk. Mesela o savaşta Annie Eren'e karşı kesinlikle geriye falan düşmüyor. Eren'in o meşhur "Berserker" modu yok yani normalde.

Birinci sezondaki Eren'in Annie'ye karşı son kez dövüşürken olan şeylerin bazıları abuk subuk. Mesela o savaşta Annie Eren'e karşı kesinlikle geriye falan düşmüyor. Eren'in o meşhur "Berserker" modu yok yani normalde.
Hatalar olabilir, tek hatada seri biraksaydik izledigimiz seri olmazdi. Ama gozumden kacmis dedigin olay yada ben farkedecek kadar iyi bir izleyici degilim :S
Hangi Spoiler olduğunu tahmin edebiliyorum.
Dev konusu ile ilgili ise bildin tebrik ederim :)

Hatalar olabilir, tek hatada seri biraksaydik izledigimiz seri olmazdi. Ama gozumden kacmis dedigin olay yada ben farkedecek kadar iyi bir izleyici degilim :S

Dev konusu ile ilgili ise bildin tebrik ederim :)
Zamanında o spoilerlar büyük olay olmuştu.
Ama uyarayım, bölüm altındaki yorumları okumaya devam edersen çok daha büyük spoilerlar yersin.
Özellikle bu seride bölüm yorumlarının altına spoiler yazmak için yırtınan tipler var.

Zamanında o spoilerlar büyük olay olmuştu.
Ama uyarayım, bölüm altındaki yorumları okumaya devam edersen çok daha büyük spoilerlar yersin.
Özellikle bu seride bölüm yorumlarının altına spoiler yazmak için yırtınan tipler var.
Keske sadece bu anime icin olsa. Her anime'de millet
"Spoiler yazacagim asagiya bakma
..."
Yaziyor insanin bilme merakı araya girdigi zaman kendine engel olamiyorsun :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık